Hudvård - Tips på ansiktsmasker

Allmänt, Skönhet, Tips
INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR TILL BANGERHEAD, ELEVEN, LYKO & SEPHORA
Ni är väldigt många som på olika håll bett mig skriva lite om ansiktsmasker i och med att jag använder det väldigt ofta. Jag har inte så många och är inte jätteinsatt men wow vad jag älskar den här hudvårdsvärlden haha. Det känns ju så lyxigt att ta hand om sin hy på det här sättet, som att få en ansiktsbehandling hemma.
Jag använder främst dessa tre just nu. Glam glows supermud hittar ni HÄR, Neutrogenas wash-mask hittar ni HÄR och Furmula 10.0.6's hittar ni HÄR! Neutrogenas älskar jag att använda när jag känner att min hy är oren, den från Formula 10.0.6 har ersatts lite av min nya från Glam Glow nu men jag gillar det också!
Min absoluta favorit är Glam Glow's Supermud som ska vara en allt i allo-mask som jag förstått det. WOW vilken skillnad jag har märkt efter bara fyra användningar. Jag har haft lite fet hy och mycket porer runt näsan på sista tiden men det har redan blivit bättre. Ni hittar den HÄR som sagt. Den kostar runt 450 kr men är värd varje krona. I alla fall, jag tänkte att jag kunde sammanställa olika ansiktsmasker utifrån olika behov och prisklasser till er. Dom kategorier jag valde är porer och orenheter, återfuktande och mattande effekt. Det känns som att porer, torr hy och fet hy är de allra vanligaste problemen. Jag brukar punktbehandla med olika masker till olika delar av ansiktet. Jag hade använt en för porer till näsan och en återfuktande i resten av ansiktet för bästa resultat :)

Sephora Grey Clay Mask 70 kr // Loreal Pure Clay Purify Mask 129 kr // Clarins SOS Pure 354 kr   Om ni gillade inlägget får ni gärna klicka på hjärtat! Kram <3

Gillar

Kommentarer

LINDA,
Vilken bra inlägg Andrea, kul med lite nya tips!! Kram på dig <3
nouw.com/lindawallin
Anna
,
Vill verkligen rekommendera ansiktsskrubben från body shop! En grön pumpflaska från serien drops of youth! Alltså du måste testa den. Den är verkligen heeeelt sjuk!!!!! Innehåller inga peeling korn, så den "rispar" inte huden, och man får verkligen bort alla döda epitelceller! Helt utan tvekan bästa ansiktskrubben jag ägt! Kommer aldrig köpa någon annan! 😊)