Ida Sjöstedt Studentklänningar

Allmänt, Tips

(Adlinks) 1an // 2an // 3an

Blev tipsad på snapchat om att dessa fina klänningar finns i lager på nätet nu så tänkte att jag bara måste tipsa er då jag dagligen får mejl om min studentklänning (nummer 1). De är ju så jäkla fina, hittade inte den Mathilda hade men alla liknar ju varandra. Sååååå fina, är så jäkla glad över att jag hittade den perfekta till den perfekta dagen. Jag hade storlek M i min och det var perfekt, S hade varit för liten för mig då den inte är stretchig utan rätt hård. Så brukar man stå mellan två storlekar rekommenderar jag den större. Många har också frågat om vad jag hade under klänningen då den är genomskinlig, jag hade en vit bandaue-bh och sen en vit underkjol som jag köpte på Twilfit, finns även på Lindex, Kappahl osv! Är SÅÅÅÅ avundsjuk på er som tar studenten i år..

Gillar

Kommentarer

Selma
,
Kan du lägga ut tips på skolavslutningskläningar/studentkläningar som inte är fullt så dyra?
Cajsa
,
Vilken storlek har du i din Ida Sjöstedt klänning? 😊
Linn,
Kan inte du tipsa om studentpresenter till kompisar, som ligger runt 200-500kr?
Nouw.com/linnalmer
Andrea Hedenstedt,
Läs inlägget så får du svaret! 😊
www.andreahedenstedt.se
Mathilda
,
Jag önskar verkligen att jag också såg fram emot dagen... Förstår inte hur jag någonsin ska kunna göra det! Känner bara att det är slutet på allt, jag ser verkligen inte något gott komma efter studenten och jag är så himla rädd för att bli arbetslös etc!! Ångesten verkligen gnager i mig, usch!
Hanna
,
Hade du en liten väska/clutch på studentdagen eller vaaaart förvarar man mobilen när man springer ut tex? puss och kram skumbanan
Linnea
,
Vet du om dessa fina klänningar säljs i år? jag ääääälskar dem men hittar ingestans!