In Berlin

Allmänt, Resor

Hej på er! Usch vad dåligt jag mått i veckan alltså, inte bara för att jag varit sjuk utan också för att jag inte kunnat uppdatera. Hade planerat exakt varje inlägg till hela veckan men så blev i princip ingenting av. Det blir liksom en ångest som man inte orkar ta tag i som bara växer för varje timme som går utan att jag tar tag i det. Men nu tar jag tag i det. Dock befinner jag mig i Berlin så bloggens uppdatering kommer inte vara helt som vanligt ändå men det behöver absolut inte betyda något negativt. Jag är i alla fall i Berlin på grund av ett samarbete, och en del av det samarbetet är att dokumentera ett event här. Så jag kommer blogga och vlogga nu under dessa dagar så ni kommer få allt här i bloggen sen! :)

Just precis nu ligger jag i hotellsängen med huvudvärk och är lite stressad. Hotellet hade slarvat bort min bokning så jag satt i lobbyn i evigheter (kändes det som) och snart ska vi iväg och äta middag. Jag har även fått för mig att jag har en inflammation i tinningpulsådern (om det nu hette så ens..) så jag det är lite jobbigt. Det är jobbigt att få dessa hypokondriska tankarna när jag är helt ensam också, annars har jag ju Anton eller Mathilda som kan lugna ner mig.. Jag tror i alla fall det är nyttigt för mig att resa ensam, eller ensam och ensam. Totalt var det flera hundra som flög till Berlin för detta event men jag kände ingen jag åkte med i alla fall, så ja typ ensam. Blev faktiskt riktigt taggad på att boka en resa HELT själv när jag satt på planet hit, det var dock innan jag började få svinont i tinningen, vilket jag fortfarande har och huvudvärkstabletter har tyvärr inte hjälpt.. Aja hörni, här nedanför ser ni i alla fall lite bilder från dagen. Kika in här imorgon bitti igen för då får ni recept på väääärldens godaste tomatsoppa.

Gillar

Kommentarer

Matilda,
Men usch, hoppas verkligen du mår bättre snart Andrea! <3 ha det så bra i Berlin iallafall, det är verkligen en superhärlig stad!
nouw.com/matildardn
Anna
,
Vad jobbigt med hypokondriska tankar 😟 Har du funderat på att gå till en psykolog? Jag fick jättemycket hjälp på BUP när jag var yngre när jag hade såå jobbig hypokondri 😊
Petra Nordqvist,
Modigt av dig att resa själv 😊 Ser så upp till dig!
www.petras.fi
sara,
know the feeling med hypokondriska tankar. det kan verkligen vara så otroligt ångestframkallande och paralyserande på något vis. hoppas du känner dig bättre!
devote.se/sara