Inredning on my mind

Allmänt, Inredning, Wanted

1an- HÄR // 2an - HÄR // 3an - HÄR // 4an - HÄR // 5an - HÄR Jag vet verkligen inte vad det är med mig men jag är helt inredningsgalen för tillfället. Allt jag gör är typ att surfa omkring och kolla på massor av hemsidor, pinterestkonton osv. Jag har dock inga planer på att göra om här hemma inredningsmässigt men vi ska ju göra om badrummet nu i höst. Det enda som tar tid är att ta tummen ur röven och leta rätt på en bra firma. Tycker det där är så läskigt, att lägga min lägenhet i någons händer och hoppas på att dom kan det som säger att dom kan. Skulle inte vara jättekul om badrummet sen visar sig vara felgjort eller något.. Men mer om badrummet i ett annat inlägg.

Något jag har tänkt lite på är ju att byta ut vår soffa. Vi fick den av mamma och Oskar då dom skulle köpa en ny och vi behövde en. Den är fräsch och ren men det finns en del fläckar som inte går bort i kemtvätten som jag stör mig en del på. Detta är verkligen inget stort problem som måste åtgärdas nu men jag har börjat kolla runt lite på soffor då jag vet att jag kommer att byta ut den till slut liksom. Jag älskar att vi har en divansoffa nu då det är väldigt skönt att ligga ut med benen men jag hittar inga snygga sånna.. Jag är väldigt inne på en linnesoffa som den på bilden ovanför, så jäkla snyggt. Man kanske får köpa en puff eller fåtölj som komplement..

Gillar

Kommentarer

Sara Kumlin
,
Kolla in Sofacompany.se, där finns en riktigt snygg med divan/schäslong som heter Astha och en som heter Kamma
Johanna,
Så mycket snyggt! Jag älskar att det kommer in så mycket mörkblått i inredningen nu! Vi har det som detaljfärg samt på en fåtölj i vårt vardagsrum och det känns så lyxigt! 😊
nouw.com/johannashouse
klara engström
,
Du kan ju annars bara byta ut tyget på soffan:)
Amanda
,
Hej Andrea! Jag har ungefär exakt samma stil som du, och just nu är jag på jakt efter en ny höstjacka. Problemet är - jag hittar ingen!!!! Så om du har några du har kollat på eller hittar några du tycker är snygga, skulle du inte kunna göra ett inlägg som du tipsar om snygga höstjackor? Kram på dig
Ella
,
Hej Andrea! Jag ska besöka Paris i höst tillsammans med 3 vänner (vi är 18 år), men jag har aldrig varit där förut. Har du några tips? Kan du göra en Paris-guide med platser och upplevelser du rekommenderar?
Lisa
,
Vi var nöjda med dåderman när de gjorde vårt badrum!
sara,
Jag älskar den där byrån från Ellos! Håller med om divan-tankarna. Det är ju fantastiskt gött med divan men så mycket mer cleant inredningsmässigt utan tycker jag.
devote.se/sara
Julia,
Fåtöljen var verkligen så drömmig!!
nouw.com/juliaembretsen
Nellie,
Den fotöljen är sååå fin i marinblått med gulddetaljer?
www.nellieastrid@gmail.com