Inspelning med SVT!

Allmänt

Idag var det ju inspelning hemma hos mig! Och inte bara hemma hos mig, utan i min SÄNG haha! Låter dock värre än vad det faktiskt var. För er som kommer ihåg det så gästade jag programmet "Hanna badar med en kändis" i höstas vilket var superkul, nu har teamet en ny programidé vilket är "Hanna pratar sex med en kändis" och då ville dom ha med mig. Jag måste säga att jag har varit väldigt nervös inför detta då jag är bjussig i mina sociala medier men jag pratar typ aaallddrrriiig sex haha.. Men jag tycker att det gick bra, det var bara en fråga jag inte ville svara på. Ska bli riktigt spännande att se resultatet sen, dom är ju så skickliga på att klippa. När vi badade spelade vi in i kanske två-tre timmar och det klipptes ner till 10 minuter och det lär bli typ samma med detta, förstår inte hur dom lyckas göra det så bra!? Avsnittet släpps någon gång i sommar, jag vet inte exakt när men jag kommer självklart uppdatera er om när det finns att kolla på!

Gillar

Kommentarer

----
,
Hej, fråga angående din studentklänning. Jag ska själv ha den, men den är ju väldigt genomskinlig. Vad hade du under? Har letat efter kjol eller underklänning hela dagen men har inte hittat något alls, har du något tips???
Siri,
Åh vad kul haha!
nouw.com/sirieinarsson
Clara
,
Jag är 19år och varit tillsammans med min kille sedan augusti 2014 så snart tre år och jag är fortfarande super kär i han och vi har gått i samma klass nu på gymnasiet och tänkte kolla med dig blev de nån skillnad i ert förhållande efter du och Anton tog studenten och inte sågs 5 dagar i veckan och 2dar utanför? Och undrar även hur gammal va du när du blev tillsammans med Anton och är han den enda du har haft sex med? Jag har bara haft sex med min kille och känner inget behov av att ha det med någon annan men vill bara ha någon "förebild" att säga liksom "det går visst"..
Pauline
,
Så fin Andrea! Jag tycker om dina vloggar väldigt mycket, undrar om du har funderat på att ha en vloggvecka snart? Det vore iallafall väldigt kul! Kram på dig