Inspelningsdag

Allmänt

Hej på er! Vilken fantastisk dag vi har i Stockholm idag, det har faktiskt varit en fantastisk vecka om jag ska vara ärlig. Försöker sno åt mig alla möjliga minuter i solens ljus haha. Just nu sitter jag på ett café innan jag ska över till Bubbleroom inför ett samarbete vi ska ha senare i vår. Skulle egentligen dit igår men det hade jag glömt bort, alltså skämdes SÅ mycket när dom undrade vart jag tagit vägen.. Ni vet ju hur jag är med att komma sent osv, ville typ börja gråta. Men jag kunde komma idag istället som tur var haha. Idag har jag och Mathilda spelat in två poddavsnitt i och med att jag åker bort på torsdag. Vi vill inte riskera att spela in när jag är på Curacao, vi har haft det kämpigt med internet och podden förut när någon av oss varit på semester och det har inte varit kul.. Så nu spelar vi in i förväg istället, vi ska spela in ännu ett avsnitt innan jag åker. På tisdag kommer avsnittet som handlar om heartbreaks, att bli dumpad och om att göra slut. Känns som att det var länge sen vi pratade om det så tror det kommer uppskattas.

Efter vistelsen hos Bubbleroom ska jag till min revisor och efter det ska jag fira Nora som fyller 9 år idag. Herregud vad tiden går, nästa år fyller hon liksom tvåsiffrigt!! Panne. Hoppas ni har en fin dag hörni så hörs vi lite senare <3

Gillar

Kommentarer

Anna,
Er podd får mig ofta att se ut som en idiot när jag hejdlöst gapskrattar offentligt haha. Brukar lyssna på den på bussen eller på cykeln och folk som ser mig måste ju undra vad som pågår haha. Ni är så himla, himla roliga och jag bara älskar er jargong!
www.instagram.com/gustavssonanna/
Alice
,
Hej! Jag undrar hur det går till när ni bloggare osv gör olika samarbeten med tex nakd eller andra företag och får betalt. Skattar ni dem pengarna eller hur gör ni för att det ska "gå rätt till"?
Olivia
,
Hej Andrea! Min bästavän fyller 22 år om en vecka och jag har ingen aning om vad jag ska köpa till henne??? Kan inte du tipsa om lite olika presenter? Det jobbiga är att hon gav mig en tatuering och jag gav henne en resa till prag i 21 års present. Men tänkte något mindre i år... Hjälp mig plzzzzz Kram
Alice
,
Tack för svar ?