Intervaller + Godnatt

Hej på er underbaringar! Idag hade jag massor med jobbplaner men om jag ska vara ärlig så sket jag i att jobba efter skolan och åkte istället hem till min pappa för att sola på hans altan. Det här fina vädret vill man ju verkligen ta vara på alltså. Det var så skönt att bara ligga och känna ordentlig värme här hemma i Sverige. Medan jag solade så lyssnade jag för första gången på flera månader på en podd som jag vill rekommendera er! Eller rättare sagt, ett poddavsnitt. En tjej i min klass har tipsat mig om att lyssna på P3 Musikdokumentär men jag har som sagt inte varit så taggad på just podd på sistone men idag så kollade jag in utbudet och satte på avsnittet om Zara Larsson, satan i gatan vad bra det var. Fick rysningar flera gånger!

I alla fall, det var förklaringen till varför jag inte hörts av här i bloggen på hela dagen men kikar in nu såhär på kvällskvisten. Min kille sitter ändå och jobbar bredvid mig så tänkte att jag lika gärna kan slänga upp detta inlägg nu istället för imorgon. När klockan närmade sig sex så promenerade han och jag från Årsta där jag bor bort till Hammarbybacken. Vi har snackat lite om att vi borde köra intervaller tillsammans och nu när vädret verkligen var på vår sida fanns det inga ursäkter!

Det såg inte så brant ut när man stod där nere första gången. Det kändes betydligt brantare än vad det såg ut kan jag ju säga.. När jag har kört i Hammarbybacken tidigare har jag kört betydligt kortare intervaller men fler än vad vi gjorde nu. Alltså det var så VIDRIGT jobbigt, jag orkade inte ens svara på tilltal på flera minuter efter första omgången haha.. Benen verkligen VEK sig också. Det fick mig att tänka tillbaka på när jag spelade fotboll, jag hade förmodligen klarat denna backe betydligt bättre med mina fotbollsstarka-lår! Efter några omgångar så körde vi lite på utegymmet men jag körde inte så mycket, min kropp var typ i chock pga så trött. Juste, fun info: en sekund efter att jag tog denna bild ramlade jag ner för stensluttningen :)... Då vet man att man är lite trött i benen hahaha

Man kan säga att vi (i alla fall jag) gick ut liiiite väl hårt kanske. Jag hade inte värmt upp ordenligt och har heller inte kört intervallträning utomhus på minst ett halvår PLUS att Hammarbybacken typ är det jobbigaste man kan göra här i södra Stockholm haha.. Så som sagt, det blev inte så mycket fysträning efter men fick lite magövningar gjorda. Jag känner verkligen i min rygg att jag inte tränat tillräckligt mycket bål på sistone. Är tyvärr lite sne och blir ännu mer sne när jag är svag och trött i kroppen vilket jag blir när jag inte tränar ordentligt.

Sen tog vi oss i alla fall upp till toppen för att sen ta oss ner på andra sidan och börja gå hemåt. USCH vad jobbigt det var men så skönt efteråt och som jag sa till min kille. Jag kände mig väldigt svag MEN detta var ju första intervallpasset för säsongen och nu kan jag bara utvecklas framåt. Bara försöka tänka positivt och inte vara besviken på sig själv liksom. Jag kan lätt bli lite besviken och provocerad när jag inte presterar som hoppats på. Nu är jag i alla fall helt slut i både kropp och huvud och ser fram emot att kolla på Robinson och somna sött.

Hehe var tvungen <3

Gillar

Kommentarer

Stina
,
Asså andrea! Du som busar dig flera gånger i veckan..HUR får du bort den gamla busen innan du smörjer med ny?? Allt går ju verkligen inte att skrubba bort då det sitter som berget! Har testat allt, duscha lääänge innan jag skrubbar, citron, bikarbonat fucking ALLT!! Är det bara min hud som det färster på vissa partier extra mycket? Tex innanför låren, det GÅR inte att få bort. Jag vill ju vara brun o fräsch hela tiden, inte bara 5 dagar brun o 10 dagar fläckig...tar emot alla tips ja kan hahah kram ?
Olivia
,
Ang. er podd. Valborgshypen förstår man nog inte om man aldrig firat i Lund eller Uppsala. De två största och kändaste valborgsfirandena i Sverige där man börjar några dagar innan med kvalborg och allt. Sen firas själva valborg från 9 på morgonen med picknick och alkohol i stadsparken i Lund & Uppsala heeeela dagen med tusentals människor som sitter tätt tätt packade. Och sen utgång på det.