JAG HAR KÖPT LÄGENHET!!

Allmänt, Inredning, Texter

Alltså ärligt talat. HÄNDET DET HÄR? För det känns verkligen som en dröm. Men okej, vi tar allt från början. I söndags var jag på en först till kvarn-visning. Det var totalt 22 lägenheter som såldes till de första som ville ha dom till fast pris. Jag gillade dock inte lägenheterna vilket kändes lite segt då jag typ skulle missa en annan visning pga dom där 22 till fast pris. Mamma körde ändå mig och Anton till den där andra lägenheten även om visningen slutade om 2 minuter. Och det kan man säga var väääldigt bra. När jag och Anton gick in i lägenheten fick vi en såå bra känsla. Ni som också gått/går på visningar vet vad jag menar. Den var inte nyrenoverad eller så utan jag bara fick en så tydlig känsla av att "det här skulle kunna bli mitt framtida hem". Problemet här var bara att jag visste att den skulle bli dyrare än vad jag hade lånelöfte på.

Dagen efter, alltså i måndags ringde jag min bank och försökte övertala min bankkvinna att låna ut liiite till. Samtidigt som banken håller på att tänka och räkna ringer mäklaren mig och säger "bara så du vet så är du den enda som fortfarande är intresserad förutom den som la senaste budet.". Jag ba PANIIIIK, men till slut fick jag OK av banken så i tisdags kväll la jag mitt sista bud och hoppades innerligt att ingen annan skulle lägga över det. Och ingen gör det!?? Jag ba WTF!? Haha det händer liksom inte? Så klockan 11.15 igår hade vi möte på mäklarfirman med säljaren och så skrev jag på min alldeles första lägenhet.

Det är en tvåa som ligger straxt söder om Södermalm här i Stockholm. Det tar mig bara några minuter in till stan och det finns massor av bra kommunikationer. Det känns verkligen såååååå bra! Den är på 55 kvm och ligger rätt högt upp i huset. Här ovanför ser ni bilder på balkongen och en del av vardagsrummet. Ska bli roligt att ta före och efterbilder. Planerar att måla om väggar och göra i ordning alla golv förutom i hallen, där är det marmorgolv! Och jag fått tillträde i slutet av oktober eller i början av November, det är inte helt spikat ännu.

Roligt att tillägga är att Anton inte hade någon som helst aning om att jag ens var med i budgivningen. Grejen är den att jag inte orkade säga till folk att jag var med och budade då det är så jobbigt att bli besviken och sen behöva meddela om att allt sket sig (som alla andra femtioelva gånger). Så de enda som visste var mamma, pappa, Alice och Mathilda. Han frågade mig om hur det gick med budgivningen och jag ba "åt helvete" (not). Sen höll jag mig hela dagen igår efter vi skrivit på för jag ville berätta det för honom när vi var med varandra och inte via telefon. Så igår när vi träffades berättade jag att jag hade shoppat och frågade om han ville se vad. Han ba, "ja gärna!". Så öppnade jag pärmen jag fått från mäklaren med den här lappen högst upp :) Så jag har inte bara köpt min första lägenhet, jag ska även bli sambo!!! Han blev såååå glad och jag med, så igår gick vi ut och käkade på restaurang för att fira. Alltså jag ber verkligen om ursäkt över att jag skrivit så dåligt i det här inlägget men är verkligen helt euforisk, och så himla tacksam <3

BEST DAY EVER!!

Gillar

Kommentarer

Nellie
,
GRATTIS!!! Så glad för dig och Antons skull!! Så kul för er??
GRATTIS SOM FAAAAAAN!!!! Vi bokstavligen talat SKREK rakt ut när vår mäklare ringde oss och sa att vi lagt sista budet och vår lägenhet var VÅR om vi fortfarande ville ha den. Det tog bara tio visningar och fem månader, men jäklar i havet så värt det var det!
jennypersson.for.me
Erika
,
Stort grattis! Du är fantastisk!
Hanna
,
Det är riktigt coolt att kunna köpa en lägenhet för 2,9 milj kr när man bara är 20 år Andrea, riktigt grymt jobbat!!! 😃 Jag gjorde lite efterforskningar och tror åtminstone jag hittade rätt 😉
Linn,
Åh vad kul,grattis till lägenheten!
nouw.com/sarahlinnsliv/
Amalia
,
Grattis fina du! Är så otroligt glad för din skull! I bloggen har vi ju fått hänga med på din jakt efter en lägenhet så det känns nästan som att en nära vän fått sin första lägenhet. Blir helt varm i hjärtat! Grattis ännu en gång.
Hannah,
så kul för dig andrea, så glad för din skull! Ska bli så kul att följa din inrednings process och bli inspirerade!!
nouw.com/hannahdanielsson
Rebecca,
Åå grattis va kul!! 😃 Känner igen känslan! Blev lika glad när jag och min pojkvän fick en lägenhet, dock en hyres 1a hand men kändes sååå bra och han som bodde där innan hade 2a hand så vi e otroligt glada för just 1a hands kontrakt! All lycka till er! 😃
rfinstrom.for.me
Linnea
,
Verkligen sån underbar känsla när man köpt sin första lägenhet. Förstår hur du känner dig för kände så för 9 månader sen också när vi vann budgivningen på vår lägenhet. Helt sjukt att man har KÖPT sin egna lägenhet och får göra vad man vill!! Stort lyckat till och hoppas ni får det bra i lägenheten!!
Amanda
,
Ahhh kan inte själv förstå hur sjukt himla glad jag blir är din skull? Är inte en person som gråter jätteofta men har gråtit tre gånger över det här nu (heh hjälp) för har verkligen känt din frustration och blir därför så glad för din skull att du äntligen har lyckats!! GRATTIS