JAG SKA SLÄPPA EN EGEN...

Allmänt, Outfits, Texter

I SAMARBETE MED ANDREA HEDENSTEDT X NA-KD

..KLÄDKOLLEKTION!!! ALLTSÅ ÄÄÄNTLIGEN!!!! Äntligen får jag berätta den hemlighet jag jobbat med så länge, jag ska släppa en klädkollektion tillsammans med NA-KD. Det här är verkligen en dröm som blir verklighet, är så himla glad, tacksam och stolt över mig själv. Jag blir verkligen känslosam när jag tänker tillbaka på yngre Andrea som fick sitt första samarbete via bloggen, tre mobilskal mot två blogginlägg. Och nu flera år senare har mina sociala medier tagit mig hit, så långt att jag till och med fått chansen att göra en egen klädkollektion.

Ni är många som sett lite hintar av plagg jag designat och jag har fått såååå många frågor om vart man kan köpa dom. Jag har känt mig så dryg som inte svarat men nu vet ni; dom kommer från mig haha! Stjärnörhängena och stjärnhalsbandet har ni många frågat om och dom är från min kollektion, också den snygga meshtoppen med stjärnor är från min kollektion. Alltså nyp mig ALDRIG detta är så sjukt.

Örhängen, stjärnhalsband och blus från min kollektion!

Den vanligaste frågan jag fått av vänner, nära och kära efter att jag berättat om detta projekt är "Men har DU designat plaggen helt själv??". Och svaret är JA!! Det är det som är så sjukt. Jag har fått vara med och välja mått, material, färg osv osv och det har varit så sjukt coolt att få ta del av. Jag hade ingen aning om hur lång tid det skulle ta att få ett plagg färdigt, det har verkligen varit många vändor fram och tillbaka, så lite som en halv cm kan man ju vilja ändra.

Ett av mina favoritplagg ur kollektionen är den här tröjan. ÄLSKAR den. Nu har ni ju sett några plagg men det kommer betydligt många fler! Om ni vill veta lite mer om kollektionen så kommer det vara vardag blandat med fest. Många av plaggen kommer man kunna välja själv om man vill klä ner till vardags eller klä upp till fest, förstår ni? Blusen och stjärntoppen är bra exempel på sånna plagg. Alltså är SÅ TAGGAG på att visa er fler plagg, hoppas ni också är det! <3

Även den svarta tröjan med blommor på sidan är från min kollektion!

Jag har verkligen varit så himla nervös inför den här dagen, tänk om ni hatar det? Tänk om ni älskar det? Tankarna har verkligen snurrat sen dag 1 men jag hoppas så klart att ni gillar det lilla ni sett hittills och att ni är sugna på att köpa plaggen när kollektionen släpps vilket den gör om cirka en och en halv månad. <3

ÄR SÅÅÅÅ LYCKLIG <3

SIGNA UPP ER FÖR NYHETSBREV, INFORMATION OCH 20% RABATT HÄÄR

I videon nedanför kan ni höra mig berätta lite mer och visa upp några plagg som kommer säljas. <3

Gillar

Kommentarer

Moa
,
Åh vad roligt Andrea, grattis! Jag blev så himla glad för din skull. Jag tycker du är så enormt duktig på ditt jobb och du är så välförtjänt denna fantastiska möjlighet. Efter att ha läst din blogg i flera år var det äntligen dags för mig att visa min glädje och uppskattning över att du sprider positivitet på din blogg och andra sociala medier varje dag. Lycka till nu med allt! Kramar<3
Hanna
,
Förstår VERKLIGEN din hype. Lyssna inte på dem som säger annat. Detta är ju såå häftigt och verkligen en dröm. Vet inte hur många gånger jag gått runt i alla affärer i stan med mitt drömplagg i huvudet men inte hittat det någonstans och nu har du själv designat dina drömplagg, HUR COOLT?! Drömmen ju! Grattis till dig verkligen!
Julia
,
Wow stort grattis!! Det här kommer bli grymt ? Min dröm är också att få designa en egen kollektion, så jag förstår verkligen din lycka men också den pressen du sätter på dig själv just nu. Ta hand om dig, kram.
Melina,
Så kul!!! Tror din kollektion kommer vara en av de bästa, älskar stjärntemat - särskilt örhängerna! Så fina<3
www.melinas.nu
Caroline
,
Wooow vad fina kläder!!! Satan vad duktig du är!!! Sjukt att det är din första klädkollektion, när man ser plaggen ser det ut som du inte gjort annat än designa kläder, grymt jobbat!
Nellie Karlsson
,
Men wow vad kul! ???
MAria
,
Åh fan vad kul! Grattis Andrea❤ Btw var är skärpet ifrån? Så fint!!
Sara
,
Så himla fina saker! Längtar redan, kommer köpa en hel del. Du är grymt duktig! Hoppas det kommer fler kollektioner från dig i framtiden.
Ida,
Håller med! Stor grej för Andrea men hade varit kul om någon gjorde någonting annorlunda och inte bara gör som de flesta andra influencers.. Gör något eget-stick ut från resten av skaran av "influencers".
nouw.com/idaolsson
johanna
,
hur mycket kommer stjärnhalsbandet och örhängena kosta?!?!?!