Julafton del 2

Allmänt

Efter lunchen började vi kolla på Harry Potter och de vises sten. Nora har läst första boken och är inne på den andra nu så vi kände att vi lika gärna kunde se första filmen. Den första är ju inte speciellt läskig, den andra tycker jag däremot är rätt obehaglig så vet inte om det kanske är bäst att vänta med att se den för Nora.. Det var så kul att se att hon kom ihåg så mycket från boken, hon visste liksom vad som skulle hända hela tiden haha! :) Efter filmtittande var det dags att sätta på SVT för att kolla på Kalle Anka. Om jag ska vara ärlig så höll jag verkligen på att somna men det är ju verkligen en tradition.

Mamma och deras gran! Lite mer färgglad än min och Antons :)

Sen var det dags för middag. Jag var ju lite orolig över hur det skulle bli med julbordet i och med att vi egentligen skulle vara 3 sällskap som allihopa skulle ta med sig mat (min mormor & morfar samt kusin blev sjuka så det blev inställt). Men vi hann träffa mammas syster och byta mat som var förberedd så julbordet blev i princip komplett ändå. Även om jag är 20 år är prinskorv och köttbullar fortfarande mina favoriter på julbordet. Är rätt säker på att det kommer fortsätta så om jag ska vara ärlig haha.

Sen var det julklappsutdelning. I och med att vi ställde in firandet med kusinerna i sista sekund så gjorde vi det klart för Nora att det inte kommer någon tomte till oss i år. Men så runt sju plingade det på dörren. Lyckan i hennes ögon då, obeskrivlig!

Jag fick bland annat en ugnsform och 10 par lösögonfransar i varianten "Bali" av Alice från hennes UF företag. Såååå bra present i och med att dom verkligen är mina favoriter!

Fick min favoritparfym som jag snart haft i två år vilket är väldigt länge för att vara mig. Den har varit helt slut i två veckor nu och är riktigt glad och tacksam över att jag fick en ny. Sen fick jag även guldiga bestick av Alice, så snygga verkligen!

En av Noras julklappar var tredje HP-boken. Blir liksom så glad över att hon gillar dessa böcker då det var dessa böcker som fick mig att gilla läsning. Var i samma ålder som henne när jag började läsa dom :)

Sen blev det ännu mer Harry Potter-tittande (julafton eller Harry Potter-kväll? Ingen vet..) Och efter det var det dags för julklappspel. Nu skulle vi egentligen varit betydligt fler men Nora hade också hunnit fixa två paket så det blev ändå tio paket vi spelade om, riktigt roligt! Jag satt med typ 4 paket när det var två minuter kvar och sen när klockan ringde hade jag "bara" 1. Men det var en väldigt fin smoothie jar så är mycket nöjd.

Det var en väldigt lugn och väldigt mysig julafton med mycket god mat och bra sällskap. Så som julen ska vara <3

Gillar

Kommentarer

Petra Nordqvist,
Otroligt mysigt! Din mamma har de så fint hemma 😊 Kram!
www.petras.fi
Milena
,
Hej Andrea! Skulle du kunna göra ett inlägg med inredningsdetaljerna som du har i din lägenhet? Vill gärna ha lite inspiration till min egen och älskar din stil! Kram
Amanda
,
Fick likadana bestick som dig förra julen, dock är dom alldeles fläckig och nästan helt silvriga nu trots att det står att dom ska klara av maskindisk (dom blev det efter ett par månader bara)! Vill bara säga det, så spara kvittot ifall det händer dig också ?? God fortsättning fina du!