Julklappstips - Till hemmet!

Allmänt, Inredning, Tips
Hej på er! Kommer ni ihåg i våras/somras när jag tipsade om studentpresenter i samarbete med Cervera? Det uppskattades verkligen från er och det var ett så himla roligt inlägg att göra. Det är alltid roligt att kunna tipsa om saker med egna bilder och personliga utvalda produkter. Även om jag redan hunnit göra en hel del julklappstips-inlägg så ber ni dagligen om mer så därför känns det jättekul att Cervera ville göra ett till samarbete med mig! Här nedanför hittar ni sju stycken tips jag tror att många skulle uppskatta att få i julklapp :) Längre ner i inlägget hittar ni även en rabattkod som ni kan fynda era julklappar med, yeey!
Ostbricka med knivar - LÄNK
Tycker den här brickan är så lyxig och snygg! Knivarna är roséfärgade och brickan är i sten. Många gillar ost och chark och då tycker jag den här julklappen är perfekt. Något man kanske inte unnar sig själv men verkligen skulle uppskatta i present!
Tallrik - LÄNK // Skål - LÄNK // Kopp - LÄNK

När jag kikade omkring på Cerveras hemsida så föll jag direkt för den här porslinserien. Perfekt att ge bort till någon som vill ha ett komplement till vardagsproslinet eller till den som kanske snart ska flytta hemifrån. Jag önskade mig porslin och sånt i förväg och det var verkligen SÅ tacksamt att vara förberedd med allt sånt när jag väl flyttade.
Grytunderlägg - LÄNK
Alltså något jag verkligen älskar är när något som egentligen är så tråkigt som ett grytunderlägg ändå kan vara så snyggt. Hur fint är inte detta grytunderlägg? Passar att ge bort till vem som helst som vill ha det fint på matbordet.


Liten grå vas - LÄNK // Grå bubblig kruka - LÄNK
Här har vi två nya favoriter här hemma. Dom här gillade jag så mycket att dom får bli julklappar till mig och Gustav istället för att ges bort haha. För oss som har rätt mycket vitt hemma så bryter dessa av på ett väldigt snyggt och diskret sätt. Hur fint blev det inte med lilla mini-granen i krukan?? Älskar!
Cervera hittar ni allt från ljuslyktor till kökredskap, knivar, porslin, inredningsdetaljer och ja allt möjligt helt enkelt! Nu i juletider har dom även väldigt bra och inspirerande julklappstips i olika kategorier. "Till nya hemmet", "Mat-nörden", "Trend-älskaren" och "Den som har allt" är några av dom. Ni hittar alla dessa tips och resten av deras sortiment hittar ni HÄR.

Glöm inte nu heller att använda er av min rabattkod som ger er 10% rabatt; "ANDREA10".
Skriv in den i kassan så dras 10% av från er beställning <3

Cervera.se
Kram på er <3

Gillar

Kommentarer