Julklappstips del 2: Skönhet

Allmänt, Tips, Wanted

Del 2 av mina julklappstips är här! Om ni missade del 1 (Inredning) så kan ni läsa det inlägget HÄR. Som sagt så kommer jag nu fram till och med straxt innan julafton dela med mig av julklappstips i lite olika kategorier. Förra veckan var det inredning och den här veckan är temat skönhet. Förra veckan gjorde jag två olika priskategorier, men den här veckan har jag gjort tre istället! En runt 100 kr, en runt 200-500 och en över 500 kr! :)

Här hittar ni något till er kompis som älskar skönhet, främst smink. Många av dessa produkter har jag eller har haft och kan där med gå i god för de allra mesta här nedanför. Happy shopping! Kom ihåg att lämna en kommentar om ni har önskemål på teman ni vill att jag ska göra julklappstips om. Typ "budget, träning, resor" osv! :)

ADLINKS

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an Tycker att det kändes viktigt att göra ett collage med saker under 100 kr för wow vad mycket fint det finns för en rimlig summa pengar. Jag till exempel skulle bli sååå glad om jag fick ett par fina lösögonfransar eller en concealer. Det där nagellacket skulle jag inte tacka nej till heller.. Har man många att köpa julklappar till eller om man helt enkelt inte har världens största budget är det bara att köra på den här kategorin! :)

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an Här hittar ni många av mina personliga favoriter, jag har nummer 1, 4, 5, 7 och 8!

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an

Här hittar ni massor med godsaker om ni vill skämma bort någon eller er själva lite extra. Mina favoriter här ifrån är nog nummer 2 och 8! Hur nice med en "bärbar" sminkspegel med lampor!?!? Eller med ett helt kit med grymma sminkborstar?

Gillar

Kommentarer

Matilda Danielsson,
Superbra tips verkligen! Man kan verkligen hitta mycket fint för under 100 kronor ?
matildadanielssons.blogg.se
Frida
,
Absolut julklappar till bror, pappa, morfar osv. Som inte är så intresserade av kläder eller accessoarer:) otroligt svårt att ge något till någon som redan har allt den vill ha!
Matilda,
Så himla bra tips!! (:
nouw.com/matildardn
Sofia
,
Heej! Vet inte varför det blivit så för dig men har märkt att alla de stora bloggarna har börjat uppdatera mycket mindre och lägga upp kanske 5-6 inlägg i veckan istället för runt 14 som många gjorde innan. Oftast lägger ingen upp på helgerna heller längre vilket enligt mig är de viktigaste dagarna då man har tid på morgonen eller på dagen att sitta och läsa medan man äter frukost och inte har något att göra. Det blir liksom tråkigt när det ekar tomt när man ser fram emot att läsa lite. Antar att du är stressad nu med allt men du kanske kan tidsinställa något inlägg varje lördag- och söndagmorgon så att man har något då! Om du inte har inspiration så några tips är att testa nya skönhetsprodukter eller tipsa, älskade när du gjorde såna inlägg förut och var ex därför jag började använde too faced born this way. Också inlägg som typ din kvällsrutin/morgonrutin, vardagsinlägg typ bara ett kort där du skriver vad du gör om du är och fikar eller något, matinlägg, och mer om din lägenhet typ hur badrummet ser ut! Vill inte stressa dig utan har mer reflekterat över det här och lyssnade nyligen på podden du gästade med bloggbusiness och där du sa att man hellre ser korta inlägg än att det ekar tomt en dag och tänkte på det! Kram
Victoria
,
Träning!! Gärna lite budget (men samtidigt kvalité) men även dyrare!!
Maja
,
Verkligen bra tips! Kram
Sara
,
Skulle vara riktigt kul att få se lite julklappstips till pojkvän samt för pappan! har sån idetorka!
Lisa
,
Snälla snälla kör ett inlägg med julklappstips med tema resor!!! Puss
Varissa,
Julklappstips till föräldrar! Finner det alltid svårt att handla julklappar till föräldrar ?
nouw.com/varissas
Klara
,
Till pojkvän!!!!