Julklappstips: Till Henne

Okategoriserade, Tips

Många har ångest inför julklappshandeln, både för att det kostar mycket men också för att det kan vara svårt att komma på exakt vad man ska ge någon. Jag brukar tänka såhär, dela in saker i olika kategorier och sen tänka "vilken kategori skulle min syster gilla", och sen jobba sig där ifrån. Så här under hittar ni några olika kategorier som passar först och främst till tjejer men självklart till killar också. Nästa vecka släpper jag en likadan guide fast till killar!

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an // 9an

Jag skulle bli sååå glad om jag fick smink i julklapp eller sminkverkyg så som borstar, förvaring eller svampar. Oavsett hur mycket man gillar att sminka sig så går alltid sminkborstar hem då sminket blir så otroligt mycket bättre men bra borstar.

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an

Något som kan vara väldigt värt är att önska sig och få produkter man själv inte riktigt orkar lägga pengar på, och så kan man ju tänka när man ger också. "Fatta vad kul för min kompis att få lite dyrare shampo" till exempel. Eller om man vill skämma bort någon ordentligt kan man ge nr 2, ett superlyxigt kit från GHD.

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an

Alltså jag blir sååå motiverad till att gå till gymmet och bara showa lite när jag har nya träningskläder. Jag skulle verkligen vilja köpa mig lite träningsredskap att ha hemma också, så skönt att bara kunna köra ett eget litet pass på typ 30 minuter hemma.

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an

Kanske har du någon i din närhet som nyss flyttat eller bara älskar inredning? Jag skulle bli väldigt glad och tacksam över något här ovanför. Tycker att kudden verkar så himla gosig, önskar mig en liknande från Åhléns. Tycker att bokstavslampan är så himla charmig också, vill ha ett A som i Andrea!

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an

Den här kategorin är ju egentligen bäst, jag menar, vem älskar inte att chilla i sköna myskläder?? Vem gillar inte tjocka strumpor med en liten pepparkaka på? Jag älskar att få sånna här saker och tycker att det är underbart att få nya pyamaser eller tjocka strumpor. Har fått Hello Kitty-strumpor flera år i rad nu, kanske dags att satsa på pepparkaksgubbar istället?

Gillar

Kommentarer