Julmys

Allmänt

Kudde från Mio och pläd från H&M!

Från H&M Home!

Kruka från Mateus och ljus från Mio!

Från Åhlens!

Tycker ändå att jag lyckats skapa lite julstämning här hemma! Vad tycker ni om min rump-pepparkaka btw haha?? Älskar verkligen den formen, har tyvärr ingen aning om vart den kommer ifrån dock.. Jag är i alla fall nöjd med vårt julpynt hitills. Jag är inget fan av färgen röd men när det kommer till jul så är jag mer för stämning än att det ska vara snyggt. Om det inte finns några röda detaljer skulle det inte kännas juligt för mig om jag ska vara ärlig. Synd bara att vår röda filt luddar av sig i hela lägenheten. Alltså jag hittar röda tussar ÖVERALLT haha :( Nu ligger den ihopvikt och fungerar endast som prydnad.. Nu sitter jag i alla fall här och äter mellanmål efter träningen, ibland blir det kvarg och ibland blir det varm choklad med lussebulle. En härlig balans om ni frågar mig :)

Gillar

Kommentarer

Matilda
,
Inte bara en härlig balans, tror den är väldigt nyttig för själen och välmåendet också 😊 Ibland är det lite konstigt när man ser bloggare/influencers som tränar konstant, äter nyttigt varje dag etc. och när dom sedan väl "unnar" sig något så ska dom visa upp det lite här och var men det känns inte riktigt äkta, vilket är tråkigt. Känns mer som att det är för att det ska se bra ut utåt men att dom många gånger kanske inte ens äter upp hela lussebullen eller tårtbiten eller nutellapannkakorna. Den känslan får jag aldrig med dig! Du verkar ha en otroligt nyttig inställning till mat och hälsa vilket känns väldigt bra, du är en grym förebild. Jag ogillar verkligen talesättet "ibland får man unna sig", jag anser att man alltid får unna sig, så länge man mår bra av det.
sofia
,
tvätta den en gång så kanske den inte luddar lika mycket
lollo
,
Tänkte på detta idag innan jag ens läste detta inlägget, tror det var efter att jag lyssnat på dagens podd, haha nu kommer jag till saken.. jo jag tänkte på att du nog är den sundaste (iaf utifrån vad jag får se) inom hela blogg/instagramvärlden. Och då menar jag inte bara gällande träning och mat utan gällande ALLT. Alltså sunda mänskliga värderingar, härlig, bjuder på dig själv, ÄKTA är nog ordet jag letar efter. Vill bara tacka för det, för det är verkligen inte så att jag känner det för många bloggare! Kram<3
Julia
,
Vart har du köpt krukan från Mateus? Min mamma har letat efter den överallt men hittar ingenstans!
Lilla jag
,
Såååå bra avslut på inlägget! Det är så lätt att påverka unga tjejer och du gör det på helt rätt sätt, underbart Andrea! Vi är många som ser upp till dig och detta är en utav anledningarna. God jul på dig & tack för en peppande och fin blogg.
Petra Nordqvist,
SÅ fint och juligt 😃 Diggar!
www.petras.fi
Mikaela
,
Testa att tvätta den! 😊