Jumpsuit-mania

Allmänt, Tips, Wanted

Inlägget är i samarbete med NA-KD och innehåller Adlinks

1an // 2an // 3an

4an // 5an // 6an

Som ni hörde i måndags så har jag en rabattkod till er som gällde en vecka framåt, alltså i några fler dagar framöver. Här ovanför ser ni sex stycken jumpsuits som jag tycker var riktigt fina. Som ni vet älskar ju jag jumpsuits :) Tycker det är det perfekta plagget när det blir lite kallare också. Inte för att det värmer utan för att det känns mer bekvämt. Som sagt, "ANDREA20"Na-kd.com till och med måndag. Yeeey!

Gillar

Kommentarer

Petra
,
Kan inte du göra en video eller ett inlägg där du visar hur du förvarar allt ditt smink och vart du köpt förvaringslådorna? Du verkar ha så många bra och smarta förvaringslådor. Skulle uppskatta detta extremt mycket då jag snart kommer flytta hemifrån och vill liksom organisera upp allt mitt smink på ett bättre sätt. Älskar att följa din blogg!
Audrey
,
Hej! Tips på snygga lårhöga stövlar till vardags? <3
Sofie,
Nummer två är såå fin! Och har faktiskt inte tänkt på att jumpsuits är lite mysigare, vilket jag älskar på höst/vinter! Haha bästa tipset :')
Sofiegabrielsson.devote.se
CAMILLAESI,
så snygga 😃 Kram<3 http://camillaesi.se
www.camillaesi.se
Julia
,
Hej! Det här kanske låter konstigt men jag undrar vilket puder du använder. Jag träffade nämligen dig och tog kort med dig på Justin Bieber konserten och du ser så flawless ut medans mitt puder LYSER vitt!! Haha tacksam för svar. Kram du äger!! <3