Just nu & kvällens planer

Allmänt

Hej på er!! Två utropstecken kanske känns lite överdrivet men jag är på så himla bra humör, vet att det låter tjatigt men jag tror verkligen att det beror mycket på vädret som varit och att det är så mycket ljusare ute nu för tiden. Känner mig full av energi! Idag var jag uppe 06.40 och då var det liksom dagsljust ute, så härlig! Anledningen till att jag var uppe vid den tiden idag var att jag skulle jobba. Och inte med mina sociala medier utan jag hjälper till på mitt gamla jobb i receptionen då hon som vanligtvis jobbar här är borta under några dagar. Alice har ju tagit över "mitt" jobb men hon går ju i skolan på dagarna så då frågade dom om jag kunde hoppa in och då kände jag bara "varför inte?" :) Så igår, idag och imorgon sitter jag på detta fina kontor. För ärligt, hur fint är det inte?

Hade jag haft sån här fin miljö i skolan kan jag nästan lova att jag hade höjt betygen med minst ett snäpp i varje ämne. Det måste vara så skönt att ha en trevlig och behaglig arbetsmiljö tänker jag. Älskar verkligen stilen på deras badrum, marmor i all ära men är verkligen besatt av den här lite mer industriella stilen som ni ser på en av de övre bilderna. Idag ska jag då som sagt sitta här på kontoret och ikväll ska jag på Mollys lanseringsevent för hennes klädkollektion!! Alltså hur duktig är inte hon?? Ser så mycket fram emot att se vad hon skapat. Sen ska det bli kul att hänga med massor av härliga tjejer också. Vi ska äta på Kasai vilket jag velat göra länge också. En riktig superkväll helt enkelt! Själva kollektionen släpps idag klockan 12.00 på Bubbleroom.se om ni vill kika!

Gillar

Kommentarer

Hanna
,
Hej fina du! Kan inte du ha en vloggvecka snart? Var ett tag sen och jag äääälskarrr dina vloggar & vloggveckor <3 puss o kram (skumbanan)!
Johanna
,
Hej Andrea! Vilken storlek har du på dina tavlor från desenio som du har bakom soffan? Ska beställa 3 st själv och ha bakom min soffa men är jätte osäker på om jag ska ta 40x50 eller 50x70. Tycker storleken på dina tavlor såg perfekt ut så skulle vara jätte gulligt om du ville svara på de 😃 Kram!