JUST ORDERED

Tips, Wanted

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Bikinitopp - LÄNK // Bikinitrosor - LÄNK

HM släppte så fina bikinis för några dagar sedan i lila, gult, rosa och grönt. Jag föll lite extra för den lila och beställde hem detta set. Trivs verkligen bäst i just den här modellen på överdel och underdel så håller tummarna för att den kommer kännas bra i verkligheten också. Något som är SÅ bra med denna bikini är att den finns i flera storlekar, upp till 50!

Klackskor - LÄNK

Jag har nog nämnt det några gånger här i bloggen, att jag typ inte har några skor att sätta på mig när jag vill vara lite uppklädd och känna mig fin. Jag är ju en sneaker-tjej 99 fall av 100 men ibland kan det som sagt sitta fint med ett par klackar. Såg dessa för 199 kr och kände att det blir perfekt! Tycker dom är riktigt snygga på bild så hoppas dom sitter bra.

Sport bh - LÄNK

Den här tyckte jag var sååååå fin. Gillar att den ser ut att vara i lite längre modell och att den ser ut att vara väldigt mjukt. Sen tycker jag det är riktigt fräscht med vita träningskläder. Denna topp kanske egentligen är mer avsedd för yoga är träning men jag behöver ändå inte så mycket support. Vi får se helt enkelt!

Gillar

Kommentarer

OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,
Så fina saker 😍
nouw.com/oliwiamichalak
hilmak
hilmak,
Men åh va fina! Har också tittat på den sport-bhn, så så fin!! 😍
nouw.com/hilmak
Amanda
,
Finns ett inlägg på bloggbevakning där folk skriver vilka de tycker är de bästa förebilderna inom influencer-branchen. Många skrev dig! Tänkte att det vore kul för dig att veta 😊 Kram!
Cecilia
,
https://bloggbevakning.se/2020/05/22/hogstadiets-skolskoterska-och-influencers/#comments

Jag vet inte om du har sett det, men ditt namn förekommer i detta kommentarsfält flera gånger. Inlägget handlade om att lyfta influencers som har en sund inställning till träning, hälsa, kost osv. överlag!
Sofia
,
Var tvungen att kliva in här och säga TACK, för att ni hatade på skum-och selleri-trenden!!!! Förstår dem absolut inte haha
emmysofie
emmysofie,
Oj vilka kommentarer om sport bhn!!? Måste införskaffa mig den alltså! 😃
nouw.com/emmysofie
Amanda
,
Ville bara skriva vilken otrolig förebild du är!! Du verkar som en så himla genuin och härlig person. Efter flera år av anorexia (som jag nu äntligen tillfrisknat får) och depressioner har jag svårt att följa influencers på sociala medier utan att det påverkar/riskerar att påverka mig negativt men du är verkligen en av få som enbart får en att bli glad och må bra. Älskar din sunda inställning till mat, träningen och livet generellt. Behövs verkligen fler som dig. Kram!
Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Så snygga! 😍
nouw.com/hannakarlzzon
Hanna
,
Kan inte ni börja lägga ut söndagspoddarna på morgonen också? Älskar att lyssna på podden medans jag springer/tar en powerwalk och tror många hade tyckt det var skönt att inte behöva vänta tills på kvällen! Kram!
liseburoy
liseburoy,
Så suuuper mye fint!! 😍 Du hadde en veldig flott blogg også, gleder meg virkelig til å følge deg videre her!
nouw.com/liseburoy