Kär i en deo

Skönhet, Tips

När jag såg att Isabella Löwengrip hade släppt en deodorant som kostade 119 kronor kände jag mest, vem fan köper en deo för över 100 kronor när det finns dom som kostar 30 kronor på närmsta mataffär? Och jag förstår att ni också tänker så. Så jag hade egentligen inte lagt mer tanke åt hennes deo förens min mamma och jag kom in på deo på något sätt eller om vi pratade om LCC som märke. Då sa mamma att Count on me var den absolut bästa deon hon någonsin testat utan tvekan, och då hade jag precis gjort slut på den jag hade hemma så tänkte jag "okej, let's give it a try" (även om jag tyckte den var dyr). Alltså los friendos, jag vet inte om man kan vara kär i en deo men jag är det. Jag har nu använt den i en månad och w-o-w. Jag har precis som min mamma aldrig testat en lika bra deo som denna, man blir inte svettig på samma sätt, jag har aldrig börjat lukta ens lite svett trots att jag tagit den på morgonen och tränat på eftermiddagen, den doftar stört gott och ja jag vet inte ens vad jag ska säga haha. Är typ helt överexalterad över den här alltså. Har ni en hundring över och vill ha en deo ni kan lita på så kan jag varmt rekommendera denna, jag köpte min på ett apotek! :)

Gillar

Kommentarer

Kamilla Haaland,
Lekkert design. Håper den kommer til Norge!
kamillahaaland.com
Jonna
,
Har bara hört bra om den! Annars kan jag rekommendera Rexona, använder en med Aloe Vera just nu och jag känner mest bara ??? varför har jag slösat mer än 10 år på dåliga deos?
Emma
,
Ett tips kan dock vara att hålla koll på armhålorna i kläderna då den tyvärr missfärgar kläder ganska lätt. Vilket i längden blir mycket dyrare än den där hundringen man lägger på deon!
linn
,
är det en sådan deo som man rullar du förstår nog hur jag menar?
Felicia
,
Jag brukar köpa biotherm's deo eftersom den är alliminiumfri, den kostar 215... Så jag vet hur det känns att lägga pengar på en deo men som sagt sjukt värt!
Olivia
,
Håller helt med! Det är den bästa deon någonsin!! Jag vill typ ha doften i en parfym, man luktar så gott efter man satt på den, älskar den verkligen haha!
Elin
,
Hej Andrea, jag undrar om du låter den torka i armhålan innan du tar på dig en tröja?
Felicia
,
Den är så himla bra!