Klädpanik

Allmänt, New in

Hörni, jag har panik! :( Alltså åh.. Min otur igen! Ni vet att jag åkte till akuten för att jag knappt kunde gå för att jag hade så ont i hälsenan? Nu har jag klackförbud.. Och på onsdag är det Finest Awards tema Gala.. Hur fan klär man sig rätt till en fest med galatema om man inte får ha klackskor? Det har förstört alla mina planer om man säger så för jag hade inte tänkt att köra gala all in med glitter och glamour utan jag tänkte med köra på stilrent och elegant eller hur man ska säga, med ett par klackskor hade det ändå blivit väldigt festligt, men nu när jag inte får ha det då?? Och jag hatar ballerinaskor så det får bli kritvita sneakers eller något.. Ja ni, dessa i-landsproblem haha :( Hade tänkt ha klackskorna på bilden ovan men lär inte ha dom, och kommer jag ha dom så är det endast vid fotografering. Köpte i alla fall en liten outfit idag som jag kan ha på Finest men har jag inte det så kan jag istället ha den på min 20årsmiddag. Visar er sen hur det blir såklart! :)

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Hej, vilket hotell bodde ni på när ni var i New York? Vilka gator är de bästa "shopping gatorna"? Jag är jättesugen på att åka dit men vet inte riktigt vart man ska bo och vilka sevärdheter man ska besöka osv. Skulle varit sjukt tacksam om du kunde ta upp detta i ett inlägg kanske och berätta lite om din New York trip. Kram
Michelle-Mariolina,
Kan man inte ha någon byxdress som är utsvängd vid fötterna, för då kanske det döljer fossingarna - och vips så kan du ha vilka skor du vill! Eller utsvängda jeans med någon fin topp och kavaj? Hmm..eller en suuuperlång klänning så inte fötterna syns? Hoppas det löser sig..!!
michellemariolina.blogg.se
Julia
,
Det finns snygga loafers med jämn platå! Du kan säkert hitta nåt 😊
Ebba
,
Ha något liknande dessa skor kanske? http://www.zara.com/se/sv/dam/skor/visa-alla/gladiatorsandal-med-nitar-c719531p3186602.html eller http://www.zara.com/se/sv/dam/skor/visa-alla/gladiatorsandal-med-metallpigment-c719531p3155435.html Snyggt, bekvämt för fossingarna och dessutom helinne i vår 😊 Kram!
Siri,
Jag hade kört på klackar vid fotografering eller så länge jag inte haft jätte ont och sen bytt när det gjort för ont! Hoppas det löser sig, kramis!
nouw.com/sirieinarsson
Carmen,
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/skor/vardagsskor/nly-shoes-427/pointy-toe-comfy-flat-420157-3905/ http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/skor/vardagsskor/nly-shoes-427/low-heel-thigh-high-boot-429443-12/ Utifrån bilderna så tänker jag att du vill ha enkla färger, det är ju sjukt snyggt med några höga boots, eller några fina simpla ballerina som är spetsiga utan klack 😊
nouw.com/carmen
Ingrid,
Hoppas verkligen du hittar något snyggt, och hoppas ännu mer att det blir bra i hälen! Kram
nouw.com/ingridabrahamsson
Emma
,
Var är skorna på bilden ifrån? 😊