KLIPPT & FÄRGAT HÅRET!

Allmänt, Skönhet

HON HAR GJORT DET IGEN!! Nej men alltså det är faktiskt sjukt, att Elin lyckas överträffa mina förväntningar och förhoppningar vaaarje gång. Jag känner liksom efter varje besök "men mer nöjd än såhär kommer jag inte bli" och sen nästa gång jag kommer så ba "hur är det möjligt??". Ni som också hittat en frisör ni litar på känner nog igen er i lättnaden och tryggheten med att gå till samma hela tiden, det är verkligen så himla skönt. Igår när jag kom till Elin räknade jag ut att jag inte fixat håret sen precis innan Summerburst Göteborg vilket alltså var första veckan i Juni. Det har klarat sig bra men nu var det verkligen dags att fräscha upp barret.

Jag ville klippa topparna ordentligt samt ljusa upp allt ordentligt. Jag kör ju bara på min egna bottenfärg nu, alltså är det mörka min egna hårfärg. Förut brukade vi färga botten men till slut kände jag att jag inte orkade underhålla det så nu använder vi min egna utväxt som grund eller vad man ska säga. Mitt hår hade växt så himla mycket sedan sist så jag var mörk enda ner till ögonbrynen runt hela huvudet. Jag trivs i det också men trivs allra bäst i ljusare!

När Elin frågade vad jag vill köra på för ton så sa jag att jag ville ha det beiget/krämigt och jag tycker verkligen hon lyckades. Jag har tröttnat lite på att ha det så kallt som möjligt då jag upplever att mitt hår blir så torrt och dassigt då. När det är mer åt det beiga hållet lyckas det ändå bevara glans!

Och här har vi kvinnan bakom mitt hår! Är så himla glad över att vi lärt känna varandra. Det är så kul att fixa håret hos Elin för det är inte bara roligt att bli snygg utan också väldigt roligt att prata och umgås med henne. Ni vet väl att hon bloggar? ALLT ni kan behöva veta om locktänger, schampoo, leav in's, sprayer osv hittar ni på hennes blogg. Jag går alltid in där och kikar när jag försöker lista ut vilka produkter jag ska beställa hem.

   

Gillar

Kommentarer

Robin
,
Vart är din tröja ifrån? Super fin!!!
Elin,
Var hittar man din tröja? ?
Nouw.com/elinemelia
Linn
,
Åh, var är tröjan från? Superfin! 😊
Linn,
Så fint resultat verkligen!
nouw.com/sarahlinnsliv/
Andrea Hedenstedt
,
Andrea Hedenstedt
,
Emma,
Herregud vad vacker du är!! <3
www.emmas.nu