Ko Kho Kao

Okategoriserade, Resor

Bikiniöverdel - LÄNK // Bikiniunderdel - LÄNK

För några dagar sedan så berättade jag på min snapchat att vi skulle till ytterligare ett hotell på den här resan (vårt sjätte wtf, berättar mer sen när vi kommer hem). Och väldigt många undrade varför. Vi ville besöka Antons familj som jag berättade i tidigare inlägg. De kom till Thailand för några dagar sedan och bor cirka 3 timmar ifrån oss. Det var roligt att få se ytterligare ett ställe i Thailand men bara för två nätter, nu är vi tillbaka på vårt kära hotell i Kata Beach.

Lite snabbt om Ko Kho Kao, ligger cirka två timmar från Phukets flygplats. Först åker man taxi till en liten hamn och sen åker man longtail boat över till Ko Kho Kao och där kan man ta sig vidare med bil/taxi/moped runt ön. Vi bodde på ett hotell med bungalows precis vid stranden. Det var väääääldigt lugnt om man jämför med Kata. För mig som är lite rastlös (mycket) så räckte två dagar där rätt gott och väl även om det var mysigt. Det fanns liksom inga folk på stranden förutom de som bodde i de cirka 8 bunglows som fanns där vi var. Perfekt om man vill slappna av ordentligt, lite för lugnt om man är som mig. Det var i alla fall supermysigt att göra en liten utflykt och träffa alla!

Gillar

Kommentarer

Alex
,
Hej, jag funderar på att köpa en triangl men jag tycker det är svårt att veta vilken storlek man ska satsa på?? Hur upplevde du den i storlek och vilken har du? 😊 Har hört att den är lite mindre! Kraaaam