Köpa nya ringar?

Allmänt, Skönhet

Hittade ingen bild på alla mina ringar förutom på Instagram hos tjejen jag gör naglarna haha!

Jag känner att jag behöver er hjälp! Som jag berättade för några dagar sedan så gick ju jag miste om två av mina tre ringar under resan i Kroatien och nu vill ju jag självklart ha nya. Den svarta och den på andra långfingret är från Edblad och jag älskade som jättemycket men tyvärr gick den svarta sönder (för andra gången) och den andra tappade jag ner för ett berg/stup.. Jag är ju som ni förstår inte supersugen på att köra på en likadan som den svarta igen i och med att den gått sönder så började fundera på vad jag skulle kunna ha istället.. Juste, den silvriga som sitter på ringfingret är från Jane Koenig!

Var inne på Pandora i Göteborg och tittade lite och fastnade för dessa tre, speciellt den längst till vänster (guldiga med stenar glest ifrån varandra). Nu finns det bara ett litet problem, vågar jag verkligen köpa en ring för över 2000 kr när jag uppenbarligen inte tagit så väl hand om mina andra ringar...? Min silvriga från Jane Koenig ligger i den prisklassen och den har det ju gått bra med men känner mig ju lite osäker efter incidenterna i Kroatien. Min fråga till er är också: har ni några tips på var jag hittar enkla ringar i bra kvalité som inte kostar skjortan? <3

Gillar

Kommentarer

Vega
,
Den på långfingret som du har tappat bort från Edblad har vi kvar i butik, så det finns möjlighet om du vill ha den igen. Annars skulle jag tipsa om Sif Jakobs och Pandoras ringar 😊 Kram!
Vega
,
Om du har en hemförsäkring så täcker det oftast ringar och smycken så jag tycker du ska köra på en ring från Pandora! Jag har själv en och älskar ringen från pandora som heter Ring of Daisies. Lite billigare för att vara Pandora 😊 Kram igen!!
Linnea
,
Har du kikat in på Line & Jo? De har både fina diskreta ringar och lite maffigare. Älskar ex dessa: http://www.lineandjo.com/product/1720-miss-radnick-grey och http://www.lineandjo.com/product/1675-miss-rafail-grey-dia 😊
Elin
,
Själv så har jag ringar från Lily and rosé och Edblad, båda dom har superfina ringar verkligen. Kramis<3
Julia
,
Guldfynd!! Dom har väldigt fina ringar som inte kostar allt för mycket. Såklart så är guldringarna liiite dyrare än tex silver. Men skulle verkligen rekomendera deras silverringar, sjukt fina!
Emma
,
Pernille Corydon! Tipsar om "two micro pearls" och "mini pearl ring", mina har hållt i över ett år och är fortfarande lika fina!!
Julia
,
Snö of sweden!! Sen har även glitter fina ringar i äkta silver! Har en från snö och en från glitter som jag har på mig dagligen, tror dom kostar runt 200 ish!
Emma L
,
Tänkte tipsa om att boozt.com just nu har rea på Lily and Rose bland annat ringar och de är inte heller så dyra!!
Ella
,
Caroline Hjerpe! Liten butik på söder, åsögatan. Hon gör alla ringar själv och de är inte så dyra, allt är i äkta silver eller guld! Rekommenderar hennes butik verkligen! http://carolinehjerpe.se/product/malin
Olivia
,
New One det finns nog ingen butik i Stockholm, men det är ett österrikiskt firma som gör super gulligt, enkelt smycke. https://www.newone-shop.com/en/home/?force_sid=bcc3b84pnvdf1pk49ajh4oqfo7