KYLIE LIPKIT

Jag valde att köpa färgerna Candy K, Dolce K, Posie K och Mary Jo K. Fick en fråga varför jag inte köpte fler och det var för att jag helt enkelt ville testa de jag tror jag kommer använda mest innan jag beställer igen. Känns ju najs att veta om man gillar kvalitén osv innan man beställer fler. Blir rätt dyrt! :)

Mina favoriter (och många andras, tror dessa är mest populära) är Candy K och Dolce K. De kan se rätt lika ut i behållarna bredvid varandra men Candy är mycket mer rosa och Dolce är mer gråbrun.

Sen köpte jag Posie som är en mer rosa-lila färg. Den är lite mörkare än vad den ser ut att vara på den här bilden. Älskar den!

Jag älskar röda läppstift men har inte hittat något som passar mig, nu har jag gjort det. Tycker att det här är den perfekta röda, inte för brunröd, inte för rosa röd, inte för mörk. Perfekt bara!

Här ser ni färgerna på min arm. De ser ju lite annorlunda ut på läpparna då mina läppar inte är lika vita som min arm haha.. Mary Jo till exempel blir mer klarröd än vad den ser ut att vara på bilden här ovanför.

Vanliga frågor: 1. Hur lång tid tog det att få hem produkterna? Svar: Jag beställde mina 7e Mars på kvällen och fick hem dom 21 Mars! Det gick enligt mig rätt snabbt för att skickas från USA, speciellt med tanke på att man vet hur otroligt många som beställer samtidigt som en själv.

2. Vad kostade tull och frakt? Svar: Behövde inte betala någon tull. Frakten kostar 124 kronor. Så ett tips är att beställa flera kits på en gång för frakten är alltid den samma. Eller att beställa tillsammans med en kompis och dela på frakten då den är rätt dyr.

3. Vad kostade kiten i kronor? Svar: Mina fyra kit kostade sammanlagt 1201,80 kronor (valuta.se) och ett kit kostar 240 kronor (29 USD).

4. Vilken är din favorit? Svar: Har väldigt svårt att välja mellan Dolce K och Candy K men tror Dolce K är favoriten just nu..

5. Är dom prisvärda, är du nöjd? Svar: Det tycker jag VERKLIGEN. 240 kronor för ett läppstift och en läppenna ÄR ett bra pris. Om man jämför så kostar H&Ms egna läppstift 99 kronor så det är inte så stor skillnad om man tänker att läppstiftet kostar 120 kronor och läppennan 120 kronor. Trodde verkligen hon skulle sätta högre priser i och med att folk hade köpt ändå. Är väldigt positivt överraskad av priset och tycker absolut dom är prisvärda. Är supernöjd! :)

6. Hur fick du tag på dom? Svar: Jag har Kylies app, där publicerar hon alltid någon dag/några dagar innan en post och berättar typ "På måndag 4pm PST så släpper vi alla färger igen" eller "På onsdag 11pm PST släpper vi nya färgen Kourt K". På så sätt har jag haft koll när det varit restock. Man måste dock vara inne på en gång för de säljer alltid slut på cirka 10 minuter och sidan krashar lätt i och med att det är så otroligt många inne samtidigt. Igår var det restock och då var över 200 000 personer inne samtidigt så hela Google gick typ sönder haha.. Det finns liksom ingen tid att springa ner och koka te och hämta kortet samtidigt. Man måste vara på hugget haha!

7. Vart köpte du dom? Svar: Jag köpte dom på www.kyliecosmetics.com som är den enda hemsidan som säljer äkta Kylie Lipkits och det är Kylies egna hemsida. Vissa säljer dom dyrt på Ebay men det kommer påfyllningar på hemsidan varje vecka så det är bara att ha tålamod och hålla ut.

8. Om du beställer en gång till, vilka beställer du då? Svar: Kourt K, Koko K! True Brown tror jag inte skulle passa mig tyvärr.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Om ni har fler frågor så kan ni ställa dom i kommentarsfältet så ska jag försöka svara på dom!

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Jag gjorde några fynd på tradera! Rekommenderas!
Therese
,
Hej! Jag har beställt lip kits från kylie's hemsida men undrar hur du betalade? jag fick ingen faktura i paketet utan har bara betalat tull när jag skulle hämta det på posten... de verkar inte förstå problemet när jag mailar kundservice... Hoppas du kan hjälpa mig!
Bella
,
Hej, Jag har läst din blog innan jag beställade lip kits från kylie's hemsidan, så ser jag att du fick inte betala för någon tull utan frakt. Då beställde jag men jag fick med kvittor att betala med tull när jag hämta ut paketet på post..... Undrar vrf fick jag betala men inte du 😟
Sofia
,
Jag fick också betala tull! Har hört att vissa får det och andra inte, så oklart? Och då köpte jag bara ett lip kit jämfört med Andrea som köpte flera så det borde varit jag skulle sluppit tull eftersom mitt paket var mindre i vikt och värde? Konstigt, det känns typ som slumpen
Helén Thulin
,
Hej. Varför behövde Du inte betala någon tull? Jag ska beställa i morgon.
Anna
,
hej ! Jag har en fråga 😊 har du betalat någon avgift vid uthämtning av ditt paket ?
Frida,
Hej Andrea, Vet att detta är ett gammalt inlägg men jag hoppas att du kan svara ändå. Jag beställde från Kylie Cosmetic och väntar fortfarande på mitt paket, när jag spårar kommer jag endast till när paketet skickades från LA vidare till Sverige. Tänkte höra om du minns vilket bolag i Sverige som tog hand om leveransen? Posten eller DHL ? MVH Frida
nouw.com/fridastenlund
Jaquelin
,
Hejsan! Jag undrar bara förför du inte behove betala tull?
Andrea Hedenstedt
,