L300 - Recension

Okategoriserade, Tips

Nu har jag använt mig av L300's hudserie för torr hy i ungefär tre veckor och då tycker jag att det börjar bli dags för er att få höra vad jag tycker om den. Men först lite sammanfattning av L300 för er som inte kommer ihåg sen mitt förra inlägg. L300 har just nu ett hudtest som man kan svara på för att få reda på vilken hudvård som passar just en själv, serierna finns att köpa på apotek! LÄNK

Eye Cream - Ögonen är det område jag har haft mest problem med, jag blir ofta torr på ögonlocken samt runt ögonen vilket skapar en stram känsla i hela ansiktet. Jag har tidigare aldrig använd just en ögonkräm så jag kan inte riktigt jämföra denna med någon annan men det jag kan säga är i alla fall att jag verkligen känner skillnad runt ögonen. Jag har använd denna varje kväll innan jag går och lägger mig och det har verkligen blivit bättre, min hy är fortfarande en aning torr runt ögonen men mycket bättre!

Face Cream - Jag har testat på massor med ansiktskrämer för ansiktet men det jag gillar extra mycket med denna är att den är för torr hy men är ändå inte fet, en perfekt kombo helt enkelt. Den är lätt att smörja ut och jag tycker att den har givit mig ett bra resultat. Jag har inte använt den här varje dag då partiet runt mina ögon har varit det största problemet och ögonkrämen har löst det åt mig men varje gång jag har sminkat mig så har jag använt denna innan som fuktgörande!

Cleansing Mousse - Denna samt deras cleansing milk har jag använt mycket när jag har tvättat mig på kvällen innan jag ska sova. Precis som med face creamen så är denna bra för torr hy men inte oljig. När jag försöker hitta sminkbortagning så blir jag antingen för torr av dom eller oljig. Moussen är en stor favorit, älskar att det är just mousse då det känns så mysigt och skönt att smörja in ansiktet med!

Night cream - Nattkrämen har jag endast använt när jag har känt av att min hy är extra torr så jag kanske har använt den 5 gånger på tre veckor bara men jag tycker ändå att jag kan recensera den då jag tycker att den har funkat bra. Jag tycker förpacknigen på denna produkt är ett stort plus!

Slutsats - Jag är supernöjd med denna serie från L300 och den har verkligen passat mig perfekt. Förutom att produkterna är väldigt bra så tror jag att jag har fått ett bra och tydligt resultat just för att jag har använt mig av en hel serie och inte blandad och trixat med massor av olika produkter. Det är nog skönt för huden att vänja sig vid en typ! Priserna ligger på cirka 100 kr per produkt vilket jag tycker är ett bra pris. Min slutsats efter dessa tre veckor är att jag kommer fortsätta använd mig av dessa produkter och att jag tipsar er att prova på L300's utbud!

Gillar

Kommentarer