Ladda ner nya verisionen av Poplin!

Okategoriserade, Tips

I samarbete med Poplin

Ni kommer väl ihåg när jag skrev om Poplin för några månader sedan? Om ni inte gör det så kan jag berätta lite snabbt om appen igen. Poplin är ju en app där man kan se alla bloggares outfits på samma ställe, sjukt smart och smidigt. Man kan följa olika personer, söka på plagg, färg, märken osv. Om ni inte redan har appen så laddar ni ner den HÄR. (Finns bara i appstore)

Nu finns alltså en helt ny verision ute av appen, eller helt ny är den inte men den har helt nya grymma förbättringar. T.ex att det är ännu enklare att följa bloggare och vänner, att man har ett personlig flöde som anpassar sig efter vad just ni gillar, att det finns köplänkar till vissa plagg och att man även kan ha sin egna profil. Jag älskar att man kan ha ett flöde som anpassar sig efter det jag gillar och att man så lätt kan filtrera efter olika plagg, märken osv.

Så antingen kan ni uppdatera appen om ni redan har den eller ladda ner den. Jag älskar den! Ni får väldigt gärna rejta appen i app-store och lämna feedback så appen kan förbättras ännu mer eller ta åt sig av det ni verkligen gillar. Förresten, så himla kul att jag ligger två på listan över mest följare på poplin, wow!

Länk till appen: https://appsto.re/se/lOQP1.i

Gillar

Kommentarer