Latest snapshots

Idag är sista heldagen här i Tylösand och wow vilka fina dagar vi har haft. Det har varit så bra väder att jag hängt på stranden hela dagarna. Det är så himla tacksamt och skönt att jag och Gustav kan umgås trotts att vi båda behöver jobba också, sååå glad för det. Det är ju så jäääkla fint här också. Vattnet är i perfekt temperatur på uppskattningsvis 21-22 grader och botten är bara sand och jättebehaglig att gå på.

Sen är området här vid volleybollturneringen så trevlig också. Det finns små lunchställen och loungeytor där man kan sitta och chilla. Drömmen är verkligen att ha ett hus med uteplats där man kan inreda såhär själv, med loungemöbler, parasoll osv. Har ju blivit liiiite sugen på att ta pick och packet hit till Tylösand efter dom här dagarna haha.

Tog en bild på Gustav när han var med i Barebells utmaning dom har här på stranden. Man ska hålla två sandsäckar med utsträckta armar i två minuter för att vinna pris. Det känns rätt lätt i början men sen blir det riktigt jobbigt (dom är ganska tunga, uppskattningsvis 6 kg). Första gången klarade jag "bara" 1 minut och 40 sekunder, nästa gång klarade jag 2 minuter :D Klarar man 4 minuter fick man ett stort pris, det är dock bara fyra personer under hela veckan som klarat det!

Igår tog vi bilen till Grötvik med resten av Nocco och Barebells-gänget för att chilla på klipporna där i solnedgången. Fasen vad vackert det var alltså. Vattnet var helt stilla och himlen sådär magiskt orange.

En halvbra selfie på mig haha. Jag lever verkligen för sommaren, för dom här härliga sommarkvällarna. Det är så kul att få lära känna nya människor, se nya platser i Sverige och umgås med min kärlek under såhär fantastiskt fina omständigheter. Sorry för alla "underbart, mysigt, fantastiskt" men jag är sååå jäkla lycklig. Så genuint överlycklig och tacksam för livet. Imorgon bär det av till Båstad innan vi åker hem till Stockholm igen <3

Gillar

Kommentarer

Matilda,
Men guud så härligt ni verkar ha haft det!!
nouw.com/matildardn
Tove
,
Poddisen?<3
Johanna
,
Det är väldigt härligt att läsa hur lyckligare och bättre du mår nu. Att läsa om nån som kanske inte mår så bra varje dag och sen nån/några månader senare skriver att den lever den bästa tiden i ens liv gör mig varm i hela kroppen. När man vet det så känns det lite lättare att ta sig igenom en tuff tid eller om det inte finns så mycket saker som är bra i ens liv, det ger en hopp och ork att kämpa vidare när man vet att när som helst kan hända nånting bra i ens liv och verkligen vända på allt. Det jag vill sig är att när man har läst om din jobbiga tid tidigare i bloggen och läser nu om hur du mår idag ger mig ett leende på läpparna.