Linnelakan

Inredning

,

Jag måste bara tipsa er om en sak, och det är linnelakan. Vissa av er kanske undrar vad det är och det är ett lite mindre vanligt material att ha sina lakan i, de flesta är i bomull. Eller jag har i alla fall endast använt bomull tills för cirka ett halvår sedan. Jag har ett mörkgrått set och ett ljusgrått set, ni ser den ljusgrå kudden här på bilderna ovanför? Det är den som tillhör det ljusgrå setet. Nej men jag är verkligen helt förälskad i linnelakan, det blir så luftigt och mjukt. Något jag skulle vilja testa på är satinlakan, ofta också nämnt som hotellakan.. Aja, om ni vill köpa sängkläder i linne så kan jag verkligen rekommendera er om att kolla in H&M Home, därifrån kommer båda mina set och de har väldigt bra priser om man jämför med många andra som också säljer linnelakan. Puss!

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Hej! Spännande med linne-lakan, kanske borde testa. Men älskar mina vita i satin från hemtex, så sjukt underbara. Snart haft de ett år och de är fortfarande som nya verkligen och de har varit måååånga gånger i maskinen både på 60 & 90 grader. Sjukt tåliga! Bästa köpet ever! www.nouw.com/livelifehappy
matilda ?
,
Jag älskar verkligen mitt satinlakan, så himla skönt när man sover! Rekommenderas verkligen! (:
Alice
,
Åh linnelakan!! <33 Har du testat dem från Bed House Company?? Dom är mums!!! nouw.com/alicesundeman
Annie Bergström
,
satinlakan är livet, finns till bra priser på hemtex!!
Sandra,
Åh ja du borde verkligen testa satin lakan. Dem är så lena och mjuka. Jag förklarar det som att sova på ett moln nästan.
Sweetmesandraa.spotlife.se