Liquids x3

Skönhet, Tips

1an. Nyx Soft Matte Lip Cream Dubai - LÄNK // 2an. Nyx Lingerie Embellishment - LÄNK // 3an. Nyx Soft Matte Lip Cream Zurich - LÄNK

Här ovnför ser ni tre av mina favoriter från Nyx. Många av er har just uppskattat när jag tipsat om matta liquid lipsticks så tänkte att jag kör en nyx-omgång också. Har dessa plus två till men det är i färger jag aldrig använder. Dessa har jag fått i pressutskick för några månader sedan så vet inte vart man kan köpa till exempel Lingerie i svensk butik, vet dock att Kicks haft på sin hemsida. Soft Matte Lip Cream doftar vanligt och är väldigt krämig, Lingerie doftar inte riktigt lika gott och är lite mer vattnig i konsistensen.

Såhär ser Zurich, Dubai och Embellishment ut på handen. Embellishment är dock lite kallare och ljusare än vad jag lyckades fånga på bild! Zurich är sååå snygg på sommaren till en bränna.
Ett tips är att först applicera Dubai och sen Embellishment, tycker att det blir en supersnygg blandning av lila och brunt.

Gillar

Kommentarer

Amanda
,
Vart gör du dina kollage vanligtvis? 😊
matilda ?,
Såå fina färger! har själv soft matte lip cream i färgen "Cairo", och älskar det! Såg också att de fått in NYX på H&M, köpte två produkter där! huur bra??
nouw.com/matildardn
Sofie,
Älskar NYX läppprodukter!
sofiegabrielsson.devote.se
Sanna @ Beauty Boulevard,
Så otroligt snygga färger verkligen, dessa vill jag hemskt gärna testa!
beautyboulevard.se