Liseberg

Allmänt

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR FRÅN GINATRICOT, NAKD & ZALANDO

När vi kom fram till Göteborg så strosade vi ju som sagt omkring på stan. Sen började vi fundera på om det inte var smartare att gå på Liseberg redan då på kvällen än att gå dagen efter (idag). Vi beslutade oss för att gå till Liseberg på kvällen och det känns som ett bra beslut då det inte var speciellt mycket folk. Vi stod som längst i kö 20 minuter och det var till den nya attraktionen Helix..

Vi började hela Lisebergsvistelsen med just Helix och woooow vad rolig den var hahah. Jag grät SÅ mycket för att jag skrattade så mycket under resan. Efter det firade vi att vi överlevde med varsin glass :)

T-shirt - HÄR // Kjol - HÄR // Jacka - HÄR // Skor - HÄR

Kolla vad fint det var när vi precis åkt Helix för andra och sista gången!! Det är något med Paris-hjul alltså.. Vi hade inte planerat att gå på Liseberg från början man vi både kände ändå att vi ville det. Visst, i Stockholm har vi Grönalund men det är ju inte alls lika roligt där. Kändes som att vi var två tolvåringar som var på semester med våra familjer bara att vi fick vara själva ett tag hahah. Underbart.

Vid tio ungefär så gick vi heela vägen hem, dvs över gatan :)

Gillar

Kommentarer

Frida G Svensson,
jag har precis hittat din blogg och den är AMAZING! keep up the good work darling!
www.fridagsvensson.se
Anna,
Åh vad härligt!! Älskar Liseberg <33
annawoodcock.se
Annie
,
I Halmstad denna helg är det tall ship race! Kan vara rätt mysigt att strosa runt där!