Lista: Saker jag ogillar..

Allmänt, Frågor & Svar

Min äckligaste mat? Svar: Det finns en hel del mat jag älskar men något jag inte klarar av är musslor, krabba, kräftor, ostron och en hel del annat från havet. Gillar en del vit fisk, lax och räkor i vissa sammanhang men nej jag undviker gärna saker från havet annars. Sen har jag väldigt svårt för konstiga (enligt mig haha) grönsaker som typ groddar, USCH. Skulle hellre äta gräs från en gräsmatta liksom. Sen gillar jag INTE kalops, usch mår illa nu av tanken :(

Hatväder? Svar: Ja allt som innebär regn och blåst. Först tänkte jag skriva att jag ogillar när det är kallt men jag kan verkligen uppskatta en fin vinterdag. Det går liksom inte att ha en bra dag när det regnar och blåser, det är fruktansvärt oavsett årstid eller temperatur.

Kallt men fint och härligt var det i Stockholm i Mars! Då tappar jag humöret helt och hållet: Svar: När jag blir besviken. När folk är långsamma eller försenade. När jag är hungrig.... Och när jag ska ha mens.

Sämsta musiken? Svar: Sämsta musiken som jag "utsätts" för är house/techno när jag är ute och dansar. Alltså jag klarar verkligen inte av dunka-dunka-musik. Jag vet liksom inte hur jag ska röra mig då. Annars lyssnar jag ju bara på musik jag själv gillar.

Värsta tiden på dygnet? Svar: Hmm jag har ingen speciell tid på dygnet jag ogillar men jag kan ju vara lite grinig runt typ 17.00 då jag börjar bli trött och hungrig inför middagen. Efter tolv brukar jag vara väldigt trött men det är väl inget jag ogillar liksom!

Mitt sämsta humör? Svar: När jag är rastlös och hungrig, ännu värre i kombination. Då kan jag verkligen bli en biaatch :)

Såhär glad är jag när jag får mat :) Sämsta grejen jag äger? Svar: Sämsta vet jag inte men mest onödiga just nu är vår tv-box med abonnemang som vi inte använder.. Grejen är ju den att vårt uttag sitter på andra sidan rummet och vi har efter mer en ett halvår fortfarande inte orkat installera skiten: Detta betyder alltså att vi betalat för tv rätt länge och inte använt den mer än typ två gånger då vi dragit sladden över golvet :).. Vi använder själva tv:n då vi har Apple TV som tur är!

Värsta personlighetsdragen? Svar: Folk som är: - Otacksamma - Snåla - Giriga - Känslokalla - Lögnare - Negativa

Gillar

Kommentarer

Vicki,
SKaffa TV via telia istället. Då kan ni ladda ner telias app (under förutsättning att ni har den nyaste apple tv) (eller kolla om abonnemanget ni har nu har nån app?) och kolla direkt genom den. Vi hade exakt samma problem innan och apple tv är verkligen lösningen på det!
www.vickiso.com