Lite vilsen och fundersam

Texter

Hej på er snälla ni <3 Det måste jag faktiskt börja detta inlägg med, wow vad ni alltid är så snälla mot mig. Varje dag får jag så snälla meddelanden på Instagram som gör mig helt varm i kroppen av tacksamhet. Trots att jag gjort "det här" i tio år så vänjer jag mig aldrig vid den positiva uppmärksamheten ni ger mig dagligen. Det känns alltid lika sjukt när någon kommer fram till mig för att berätta att den följt mig och tycker om det jag gör. Det är verkligen sånt som får mig att känna att detta så så roligt.

Men nu vill jag ändå vara ärlig med er. Senaste veckorna har jag känt mig lite velig, vilsen och fundersam. Vad är det jag vill göra egentligen? Jag är duktig på att inte över-analysera framtiden vilket jag inte tycker att jag gör i detta fall, detta handlar nog mer om nuet än om framtiden. Jag är inne i en period då jag tycker att det är lite svårt med mina sociala medier. Jag försöker hitta en balans mellan vad jag själv tycker är roligt, vad som är bra ur ett business-perspektiv, vad ni tycker om osv osv. Bloggen tycker jag om så mycket men känner att det tar väldigt mycket tid, i alla fall om jag vill prestera bra, producera bra och ordentligt innehåll. Instagram är en fantastisk app på många sätt men också jobbig. Helt plötsligt kan min statistik skjuta i taket, likadant åt andra hållet. Det känn som att ingenting ligger i mina händer vilket ärligt talat känns riktigt trist när det är någonting jag jobbat med så länge. Jag vill bli "bättre" på Instagram. Uppdatera mer, bättre bilder osv. Samtidigt inte. Jag vet inte om jag vill något annat än att vara mig själv. Vill jag verkligen göra mer business av mitt egna liv? I don't know. Just nu är jag bara inne i en period av prestationsångest om jag ska vara helt ärlig. Det känns som att jag står i ett läge där jag inte riktigt vågar anstränga mig hur konstigt det än kan låta. Något som också känns lite jobbigt är att jag tyvärr jämför mig en hel del på instagram, inte utseendemässigt utan content-mässigt. Jag har inga snygga outfits att visa upp, coola resor eller liknande. Det har jag väl aldrig haft vilket också kanske varit en av anledningarna till att folk gillar att följa mig; ett vanligt liv. Fan det här är så svårt att sätta ord på så ska nog försöka runda av nu. Känslan jag har inombords är att jag vill göra någonting nytt, någonting utmanande. Vad jag försöker lista ut är väl vad det skulle kunna vara.. Ett alternativ är absolut att ta in hjälp för att öka kvantiteten och kvaliteten på bloggen/youtube. Ett alternativ är att sluta med något av mina olika medier för att lägga mer fokus kvarstående. Ett alternativ är att börja jobba med någonting annat och nytt. Ett alternativ är att plugga. Jag vet inte. Jag vet inte riktigt vad jag vill. Det är i alla fall lite av vad som försegår i mitt huvud just nu. Jag har svårt att hitta vad jag vill producera i mina kanaler just nu helt enkelt. Jag älskar min blogg men vet inte riktigt vad jag vill göra här, samma på min instagram. Jag vill komma med något mer än meningslösa inlägg men samtidigt vet jag inte vad det skulle vara. Genom att tänka så så sätter jag också mer press på mig själv. Gosh I don't know, puss på er <3
  • Postad i: Texter

Gillar

Kommentarer

Bea
,
Hej, det du beskriver känns lite typiskt för "vår" ålder (jag är 24). Jag är otroligt nöjd med mitt liv men vill ändå mer. Har ett enkelt och tråkigt jobb men jag trivs ändå. Vissa av mina kompisar ska ha barn nu och vissa har nyss börjat plugga. Och själv står man där och vet att man vill göra något nytt och utvecklas men man vet inte vad eller hur. Konstigt det där, men jag tror det hör lite åldern till för vissa, man ska hitta sin plats i livet.
silvka,
Dear Andrea, I've been reading your blog for a while (I always translate from Swedish into German, hi..). This post is great !!! It's nice to see how thoughtful and profound you are. In a time when so much is only "fake" - you are so real! It´s so cool, never let it go! Give yourself time, don´t think too much, try to feel more what makes you happy. Too much thought is not good for our mental health. I'm a bit older than you 😉 but I still feel like this today, ha! Sometimes I ask me, was that all? No way! What else do I want? Where do I want to go? It's very important to have new goals, to want to achieve more, but you have also to be content in this "fast-paced world" and enjoy yourself & your life. You are such a beautiful person !!! I wish you lots of love, health and all the best for your future! You will rock it girl 😊))
silvunia@gmail.com
Lovisa,
Hej Andrea! Jag älskar allt du gör och följer dig på alla dina kanaler så fortsätt med det du gör! Jag tycker du ska fortsätta med att lägga upp fler träningspass o h träningsrelstersde inlägg, jag gör alltid dina pass och älskar dem. Sen tycker jag också du ska satsa mer på youtube och läggs upp fler videos 😊 Men gör det du tycker är roligt, det är det viktigaste! Kram
nouw.com/lovisakoch
anonym
,
Hejsan, sådana svackor kommer ibland och efter en tid av förvirring brukar man komma på en bra lösning!! Men enligt mig så har du jätte bra ''content'', eftersom det är lätt att relatera till ditt liv. Det gör att det är väldigt intressant att följa dig. Din blogg är den första jag klickar in mig på om jag läser bloggar samt om du har uppdaterat på youtube är det din video jag klickar på! Du är grym som du är så fortsätt i samma stil, gärna mer youtube material. Älskar att kolla på dina videos!
Therese
,
Förstår att det känns jobbigt att vara inne i en "svacka" och inte veta vad man vill. Försök se det som att det är positivt också - du utvecklas! När saker skaver och inte känns lika naturliga längre är det för att du ska någon annan stans och det känns ofta skitläskigt när man gjort samma sak under en längre period. Förändring är ofta inte bekvämt utan snarare skitläskigt. Ville bara säga att det är helt OKEJ att inte veta vad man vill. Tror att det är väldigt sunt också, att ifrågasätta sig själv och det man gjort så länge och blicka inåt - vad vill jag egentligen? Och inte bara kötta på som man alltid gjort eller för att alla i den riktning alla andra gör det. Jag uppskattar verkligen dina kanaler framför andras just pga jag kan känna igen mig i ditt liv, inget jetsetter liv där man reser var och varannan månad. Jag är helt säker på att du kommer reda ut vad du ska göra och att det kommer lösa sig för dig <3 Stora kramar
Julia
,
Hej fina du! Ibland är man inte på topp, och det måste ju vara okej <3. Jag följer personer som jag tycker verkar vara bra och vettiga människor och som verkar ha sunda värderingar. Jag tycker det är väldigt rimligt att du lever ditt liv som du mår bra av och visar det på sociala medier istället för att leva ditt liv utifrån hur det ser ska se bra ut på sociala medier. Du lever ett liv som jag kan relatera till. Tycker du ska ta det lugnt så du verkligen kan avgöra vad du vill. Och även om omgivningen får oss att tro det: det är ingen stress!!
Anna
,
Hej Andrea! ville bara säga att du alltid varit en av mina favoritbloggare och tycker alltid att du levererar roligt, intressant och annorlunda content!! även om det kanske handlar om din normala vardag i Stockholm så märks det att du lägger ner massa tid och tanke bakom all din content - på alla dina plattformar. De senaste månaderna när du har blivit mer intresserad av träning tycker jag verkligen att du har lyft blogg/instagram till en ny nivå och även om du kanske inte själv känner att du har hittat rätt i livet och vet exakt vad du vill göra, så tycker jag att det du gör just nu är helt rätt!! Det känns som att du har hittat en bra nisch och blandning mellan träning och andra delar av ditt liv. Du har delat med dig av så många roliga och lärorika blogg/instagram inlägg som jag har tagit tips från och använt i min egen träning! hur som helst ville bara lyfta detta och säga att all tid du lägger ner uppskattas och att jag hoppas att du lyckas klura ut mer exakt vad du vill göra!! alla har sådana perioder där man känner sig vilse, det viktigaste är ju ändå att man lyssnar på den känslan och försöker tänka efter 😊
Bella
,
Jaa mer youtube! 😊
Fatima
,
Hej Andrea! Jag ville bara säga att du är en av mina favoritinfluencers. Du känns så äkta och anledningen till att många, inklusive jag, följer dig är för att du är någon man kan spegla sig i. Detta gäller alltifrån klädstil, livsstil, din sunda syn på träning osv. Jag förstår att man jämför sig med andra, men tycker verkligen inte att du ska göra det. Det du har och förmedlar är SÅ bra, vilket är långt ifrån vad man kan säga om många influencers. Önskar fler vore som du!
Anna
,
Hej Andrea! Låter som en mognadsgrej och helt naturligt att du känner att du vill göra mer och djupare saker. Du är ju så duktig! Ta till vara på det och kanske bli som en Greta Thunberg typ inom nåt du brinner för? Du har ju inflytande! Kram på dig!