LIVEPODDEN!

Allmänt, Podcasts

Bilderna är tagna av Herman Caroan Inlägget skrivs i samarbete med Meetingroom

Såhär såg det ut inne i själva poddlokalen. Först var det förmingel i rummet framför, här hade vi alltså livepodden och jag är så otroligt nöjd med lokalen. Vi var på samma ställe som vi hade Pink Pod Party på, Meetingroom på Alströmergatan 20. Älskar att vi kunde ljussätta precis som vi ville, att tekniken var proffsig och en ordentlig scen, ja allt! Vi fick beröm över att allt kändes just proffsig och det blev jag sjukt glad över. Det var det vi strävade efter!

Jag och Mathilda visste inte riktigt hur vi skulle göra med snacks. Vi kunde inte bjuda på mat till 250 personer men vi ville ju bjuda på något. Först var vi inne på popcorn men sen bestämde vi oss för att köpa av UF-företag istället och det är jag så himla glad över att vi gjorde. Tack Raw pice of cake, Pomeo och Lilla Lyxen för ett grymt jobb! Alla dom var UF-företag vi köpte snacks av.

Vi bjöd på Njies dryck Freeno som var sjukt poppis! Alla flaskor tog verkligen slut och då hade vi ändå beställt rätt många fler än vad som skulle komma. Det var kul att man valt rätt tilltugg liksom! :)

Så först fick våra fina lyssnare chilla lite, äta och dricka lite innan vi startade själva livepodden!
Såhär såg jag och Mathilda ut innan vi gick upp på scenen!
Vi hade ställt upp 240 stolar och det räckte inte ens haha! Folk fick sitta i trapporna för att det var så många som kom. Ser ni hur fint det var? Blir liksom stolt haha!

Vi spelade in livepodden med vår egna mick, vi har ingen aning om hur ljudet blev men det lär ju inte bli super om man säger så. Om det är ok kommer vi självklart släppa avsnittet i appen också! Vi pratade om vänskap <3
Vi hade 50 grymma goodiebags (visar upp den i ett annat inlägg) som vi lottade ut till publiken. Vi gav först 20 stycken till de 20 första som anmält sig och sen gjorde vi en tävling där vi lottade ut resten.
Tävlingen löd "Hur bra känner ni oss?". Ni kan jämföra det med "Who's most likely to". Vi läste upp påståenden som antingen stämde in på mig eller Mathilda och sen fick dom som gissade rätt en goodiebag! Det var riktigt roligt hahaha!

Själva livepodden gjorde vi i samarbete med Huawei och deras nya telefon Honor 8. Här ser ni när jag kramar om vinnaren som är ägare till en sprillans ny sådan. Mer om det får ni höra i livepodden som släpps i podcast-appen!

Efter livepodden hängde vi lite med alla som kommit dit, tog bilder, delade historier och tankar. Alltså BÄSTA NI!!!!!!
Älskar att Herman lyckades fånga mig på bild precis när jag ba "Nej nu börjar jag gråta". Fatta att jag började gråta mitt i efterminglet hahah.. Nej men jag blev så himla rörd.

Jag bara tittade ut över alla fina människor och började ta in varför dom var där. Sen blev jag så rörd över att alla var så fina personer. Vettiga, ordentliga, snälla, artiga. Ni gör mig så glad varje dag via mina sociala medier men detta tar ju hem priset. Att få träffa 250-260 stycken av er samtidigt blev verkligen överväldigande (i positiv mening). Trots att det varit rätt stressigt att styra ihop allt detta var det så himla värt det. Jag är så glad över att vi tog tag i detta ordentligt och gjorde det. Jag är så stolt över oss själva som styrt ihop allt helt själva utan någon hjälp i form av eventföretag eller liknande. Det var verkligen en fantastisk kväll. Och hur fantastiskt att vi tillsammans samlade ihop cirka 12 500 kr att skänka till Bröstcancerfonden? WOW!

TACK TILL ALLA SOM KOM OCH TACK TILL ER ALLA FÖR ATT NI ÄR NI <3

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Vart är din tröja ifrån? 😊
Anna
,
Var är din tröja ifrån? 😊
Petra,
Alltså ni är bäst! Hur gulligt av er att ha med UF företag 😃 Sjukt nice!
www.petra.for.me