Los Liones Hike

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK

För några dagar sedan (innan jag började få ont i halsen) så åkte jag och Mathilda till Los Liones som är ett berg/en hike trail som jag läst mycket om på bland annat Pinterest. Vi har liksom försökt dela upp aktiviteterna efter området vi bott i, dvs Santa Monica och sen Hollywood. Det finns väldigt mycket hikevänliga ställen i Hollywood men vi kände att vi inte orkade åka hur länge som helst så vi körde på Los Liones helt enkelt! PS har ni någonsin sett så långa armar??

Det var tyvärr inte bästa parkeringsmöjligheterna. Det kan ju dock bero lite på att jag och Mathilda har lite svårigheter med att läsa av parkeringsskyltarna haha. Vi ställde oss på ett ställe och fick en vänlig men bestämd lapp om att där vi stod fick man absolut inte stå hehe..

Kan vi ta ett moment för mitt bebishår som verkligen är helt okontrollerbart? Vad fan sker hahaha..
Väldigt fort fick vi se sån enormt fin utsikt och miljö. Det var brant uppförsbacke vilket gjorde att man fick hög puls direkt och svetten rann. Riktigt bra träningspromenad liksom!

Till vänster ser ni Santa Monica Beach! Huuuur vackert?
Om ni bor i Santa Monica under er LA vistelse kan jag varmt rekommendera er att ta bilen för att gå Los Liones-leden. Så himla vackert och skönt. Mina tights hittar ni HÄR och mitt linne är som många säkert listat ut från Nike :) Jag älskar att träna och tycker det är väldigt kul men har inte tränat som jag brukar på ganska länge nu vilket känns tråkigt, det stressar mig lite att den kondition jag jobbat upp halvt är borta och att mina muskler inte orkar som dom tidigare gjort. Men, så blir det på semestern och jag kommer aldrig låta träningen påverka mitt schema under semestern liksom. Det tråkiga är bara att vi inte har hittat något bra gym, allt är så jäkla dyrt så vi får träna utomhus. På Hawaii, i Las Vegas och i New York bor vi på hotell jag trooor att vi har gym på alla dom hotellen så det ska bli kul! :) Det är dock så skönt, att min "ångest" kring att inte träna inte handlar om något annat än mitt intresse för träningen. Jag har jobbat hårt för att utvecklas, bli bättre och att det "går förlorat" litegrann är det som känns tråkigt. Inget utseenderelaterat liksom. Är verkligen så enormt tacksam över dit jag kommit med träningen, mat och synen på mig själv. ALLT ska vara kul, inget ska vara tvång. Det känns så sorgligt enligt mig att träna och äta på ett mansikt sätt för att SE UT på ett visst sätt, vad är det för liv att leva liksom? I slutändan, vem fan bryr sig om hur man ser ut när man väger det mot hur man mår?

Gillar

Kommentarer

Siri,
Så fina bilder!!
nouw.com/sirieinarsson