Lunch på Reload

Allmänt

Heeej på er mina vänner. Min dag började vid sju då jag gick upp och åt en rätt maffig frukost. Jag köpte färskt bröd igår så kombinerade både bröd, gröt och lite annat haha. Det var dock bra gjort av mig i och med att jag och Mathilda tränade tillsammans på morgonen och direkt efter det hade vi poddinspelning innan lunch, så jag behövde all energi jag kunde få helt enkelt. Träningspasset bestod i alla fall av en "stege" som jag kört med min PT en gång tidigare, en riktigt tufft pass där man går igenom hela kroppen med samma vikt och samma stång under hela tiden. Såhär såg det ut:

Stående rodd Raka marklyft Frivändningar Front squats (knäböj med stången framför kroppen) Axelpress Back squats (knäböj med stången bakom kroppen)

Och anledningen till att det kallas stege är för att man liksom jobbar sig neråt i repetitioner. Först körde vi 10 st stående rodd, 10 marklyft, 10 front squats osv. När vi gjort 10 av alla vilade vi ett tag och sen gjorde vi 9 av allt och så fortsatte vi tills vi hade gjort sista omgången (1 av allt). Jag och Mathilda hade varsinn stång på 10kg och sen vikter på sammanlagt 5 kg. Det kan låta lite men i och med att man gör sååååå många repetitioner blir det riktigt kämpigt i slutet. Det tog oss kanske 45 minuter och efter det stretchade vi och varvade ner lite innan vi duschade och gjorde oss i ordning.

Sen åkte vi till Bonnier för att spela in nästa poddavsnitt, det tog cirka en timme och efter det var det äntligen dags för lunch!! Vi gick till Reload som nyligen har öppnat vid Hötorget. Dom har superfräscha sallader man kan plocka/välja ihop själv vilket jag tycker om. Efter vi fått mat i magen så satte vi oss och skrev manus till poddserien. Det börjar närma sig inspelning snart, är sååå taggad! Serien släpps 25e April, hoppas ni ser fram emot det! <3

Gillar

Kommentarer

Lina
,
Vart är din träningsbyxor ifrån?? Sååå snygga. (Dom på instagram stories)
Petra Nordqvist,
Det ser så fräsch ut där inne! 😃
www.petras.fi
Irma Lundberg
,
Hej! Vilken fin jacka Matilda har på sig! Vet du vart den är ifrån? 😊 Kram
Molly
,
Hej Andrea! Om några veckor ska jag åka till Stockholm på weekend och undrar om du har några tips på caféer, restauranger och butiker jag inte får missa? Du är bäst, tack för en grym blogg! <3