Mååååndag & Veckans planer

Allmänt

Här har ni min favoritbild från hela Baliresan tror jag. Tycker den blev så hiiimla fin med färgerna, vattenfallet, min fina osv osv. Det roliga är att det ofta blir så att man blir mest nöjd med de bilder där man inte är riktigt medveten om att bilden tas, att man inte posar eller kollar in i kameran exempelvis. Kan vi också ta en tyst minut för mitt underbara hår? Alltså det levde verkligen sitt bästa liv där borta. Fukten gjorde verkligen UNDER för mitt hår, aldrig någonsin har det mått så bra som under de tre veckorna haha. Jag undrar dock om jag kanske haft någon hormonell förändring eller liknande för de senaste månaderna har mitt hår blivit lockigare och lockigare av sig självt.. Oavsett varför så gillar jag det i alla fall :)

Men från bilden på Bali till här och nu. Godmorgon på er! Jag vaknade på helt rätt sida idag känner jag. Känner mig utvilad, lägenheten är för en gångs skull rätt städad, jag ska snart träffa Isabelle (alltså är så glad över att hon är hemma i Stockholm igen efter fyra månader i alperna) och sist men absolut inte minst; träffa Gustav ikväll som varit i Åre med jobbet. Tänkte att vi i vanlig ordning på måndagar kan gå igenom veckans planer.

Måndag: Som jag precis nämnde. Ska träffa Isabelle på dagen och ikväll kommer Gustav hem, förutom det har jag inga planer. Tisdag: Troooor att Gustav jobbar hemifrån då så vi lär bara umgås hemma + att jag har bokat tvättstugan. Onsdag: Spela in och fota till lite träningsinlägg är tanken! Har en massor av tips på lager men inget foto eller video-material att lägga upp så tänkte att onsdagen ska gå åt det. Torsdag: Inga planer Fredag: Jobb och på eftermiddagen ska jag och mamma träna tillsammans för att sen på kvällen äta middag tillsammans. GOALS! <3

Gillar

Kommentarer