Magisk pasta med lövbiff & champinjoner

Allmänt, Recept, Tips

Detta åt jag och Anton igår, det var magiskt gott alltså. Jag gjorde denna rätt väldigt ofta förut men nu var det ett bra tag sen sist. Gillar man inte lövbiff så kan jag intyga att den även är god med fläskfilé! Den är i alla fall väldigt enkel att laga och tar inte speciellt lång tid. Receptet vi gjorde blev sammanlagt 3 stora portioner, häll i mer champinjoner och kött om ni är fler! Ni borde planera in denna i nästa veckas matsedel, eller varför inte redan ikväll??

Ingredienser: 1 purjolök 10-15 champinjoner Lövbiff 1 vitlöksklyfta 0.5 grönsaksbuljongtärning 3 dl mellangrädde Soya Rött matlagningsvin Chilliflakes, salt & peppar Babyspenat Parmesan

Gör såhär: 1. Börja med att skära champinjoner och purjolök i tunna skivor. Stek i smör tillsammans med den pressade vitlöken tills det att champinjonerna och purjolöken blivit mjuk och fått lite gyllene färg. 2. Stek lövbiffen. Så fort den är genomstekt; häll i grädden. 3. Lägg i grönskasbuljongen och smaka av med soya och rödvin. Tänk på att för mycket soya kommer förstöra hela rätten, häll hellre i lite mer några gånger till än att hälla i för mycket från början. 4. Sätt på pastavattnet! 5. Lägg i babyspenaten och åt det sedan puttra på låg värme! 6. Koka pastan. 7. Servera med riven parmesan!

Gillar

Kommentarer

Alexandra Wiberg,
Oj vad gott! Det måste jag prova!
nouw.com/alexandra_wiberg
Lina
,
Ser så gott ut! Är själv helt hopplös på matlagning men kanske får testa mig på det här i framtiden. Puss och kram du är bäst Andrea!
Nelly
,
Omg vad gott!! Det blir nog till att laga typ måndag eller tisdag!
Malin,
Åååh vad gott!! Tack tack tack! Behövde lite middagsinspo! =)
nouw.com/malinericson
malin
,
Detta med egengjord pasta - gudomligt!