MÅLAR OM & FLYTTAR IHOP!

Allmänt, Inredning

Hej på er! Ber så mycket om ursäkt för den uteblivna uppdateringen men wow vad mycket vi har haft att göra sedan vi kom hem. Jag och Gustav kom hem från Båstad för några dagar sedan och då började vi direkt med ett stooort och fantastiskt projekt; Gustav flyttar in hos mig!! Alltså fan det känns såååå kul och vi började flytten med att måla om sovrummet. Vi besökte färgaffären utan en tydlig bild av vad vi ville förutom att vi ville göra det lite ljusare.

Vi köpte med oss tre stycken färgprover för att testa på sovrumsväggen och få en mer verklig bild av hur färgen blir. Vi kom i alla fall fram till att det skulle vara fint med någon beige, gråbeige eller grönbeige färg!

Vi satte även upp lite färgprover ovanför det målade för att se kontraster, likheter osv.

Jag trodde att det skulle bli svårt att välja färg men vi båda var helt överens om vilken det skulle bli! Lovar att visa er det slutgiltiga resultatet sen. Vi har redan målat klart men jag vill gärna få upp nya gardiner osv innan jag visar upp det nya sovrummet.

Gillar

Kommentarer

Matilda,
Men åhh vad kul!! Så glad för din skull <3
nouw.com/matildardn
Mikaela Mörnesten,
Meeen vad jag blir glad!!! Så roligt för er 😊 😊 <3 Stort lycka till! När flyttar han in?
nouw.com/mikaelamornesten
Linnea
,
Gud vad kul att ni flyttar ihop! Jag sitter i ett lite liknande dilemma (enligt mig säkert inte enligt någon annan) men jag och mitt ex flyttade ihop i en lägenhet som jag köpte, min nuvarande kille vill flytta hit och jag vill jättegärna bli sambo med honom, men känner att det känns lite konstigt då jag och mitt ex flyttade in i lägenheten ihop, Är det något du tänkt på eller har några kloka råd kring? Kramis
Elin
,
Asså eran kärlek är så fin. Blir glad i hjärtat. Kan du inte skriva ett helt inlägg om det? Hur ni träffades, när, era första dejter osv. Tills idag, steget att flytta ihop osv, skulle va så uppskattat!