Mangosallad

Recept, Träning

Kolla vilken härlig middag jag och Mathilda åt igår! Vi möttes i stan vid ett ungefär för ett möte och efter det åkte vi hem till henne för att ta det lugnt innan vi skulle på ett träningspass. Vi hade bokat upp oss på klassen HEAT på Sats, har kört den några gånger förut men det har fan aldrig varit så jobbigt som det var idag. Vet inte om det var för att jag druckit lite idag innan passet eller något.. Blev verkligen så himla yr i slutet av passet. För er som inte vet vad HEAT är så är det träning i ett rum som är 38 grader varmt haha, det är skitskönt och svettigt men brukar som sagt inte bli såhär yr. Efter passet åt vi en väldigt god sallad. Jag var sugen på mango och Millan på halloumi så det blev en härlig blandning.

Gillar

Kommentarer

Becka
,
Haha döör!! Missförstod din mening "Vet inte om det var för att jag druckit lite idag innan passet eller något.. Blev verkligen så himla yr i slutet av passet" Trodde du menade att du druckit lite alkohol, lät verkligen så, och att du blev yr, jag ba, ah men det var ju ett nytt sett att ladda upp inför ett träningspass hahah, sen fattade jag! ????
idamy,
Åhh ser underbart ut!
nouw.com/idamy
Alexandra,
Åh vad gott det ser ut!
nouw.com/alexandra_wiberg
Lisa
,
Ser verkligen otroligt gott ut!! Har bara en fundering, vad är den svarta "dressingen" för något? Ser det ofta på bild men har aldrig kommit fram till vad det är för något! Kram!
Lovisa
,
Är det bara halloumi, mango, babyspenat och tomat ni hade i salladen? 😊
sofia
,
var kommer bordstabletterna ifrån? =)
sofia,
var kommer bordstabletterna ifrån?
nelly_fia@hotmail.com