Mathilda och Andrea's julkalender: 2

Allmänt, Tips, Videoinlägg

Dagens "lucka" består av en video med julklappstips under 200 kr!

Gillar

Kommentarer

Sofia
,
Var kommer din tröja och ditt läppstift ifrån?
Angelica
,
Älskar din färg på läppstiftet! Vad är det för märke och vad är det för namn på färgen? Vart kan jag hitta det? 😊
Elina,
Hej! Vart är din superfina tröja ifrån? 😃
www.nouw.com/elinajanhede
Ellen,
Vad har du för läppstift på dig? Så himla fint !!!
Nouw.com/ellenswahn
Julia
,
Bra tips!!! Jag beställde julklappar från e-bay för ett par veckor sen och då stod det leverans 10-19 dagar när jag betalade sen i bekräftelsemailet står det upp till 45 dagar så nu är jag superorolig att det inte ska hinna komma innan jul 😟 Så kolla noggrant och beställer man något från Kina tex får man vara beredd på lång leveranstid...
Kimberly
,
Bara så du vet så har du skrivit "Dag 7 av vår 24 dagar långa julkalender" på beskrivningen av den videon där ni testar olika glögg, julmust och pepparkakor.
josefine
,
hejjj!! jag fullkomligt älskar din blogg Andrea, alltså verkligen älskar. tycker dock att det känns som att du skrev mer om vad du gjorde på dagarna förut, och det känns som att du nu skriver mest om outfits mm. jag älskar att läsa om vad folk gör på dagarna under vintern, detta för att jag själv har så svårt att komma på roliga saker att göra, för enligt mig är vintern den tyngsta och mest "deprimerande" årstiden på året (bortsett från att det är jul såklart). Finner typ noll inspiration i vardagen och för mig förknippas det här ständiga mörkret med en del ångest och årstidsbunden depression. Därför kanske du kan skriva mer om vad du själv gör under dagarna eller göra ett blogginlägg där du tipsar om vad man kan hitta på under vinterdagar där mörkret tynger en? tack på förhand finaste du!!
Tess
,
Din tröja är såååå fin!! Vart är den ifrån?
Cissi
,
Din tröja är så fin kan du snälla berätta vart den är ifrån???