Mathildas present till mig

Allmänt, New in
Alltså wow.. I lördags hade ju jag min tjejmiddag och jag fick massor med fina presenter men känner bara att jag måste berätta om vad jag fick av Mathilda för det är helt ärligt stört.. :) Det hela gick ut på ett rim där Mathilda utgick ifrån mitt namn (Andros) och gav mig saker för varje bokstav som hon tycker att jag behövde!

A: En bubblig Apertif

N: Näsdukar och Nässpray
D: Drömkoppar som jag kollat på så många gånger!

R: Rosor (syns på översta bilderna)

O: Orientaliskt mys. ÄLSKAR den här doften och det har Millan lagt märke till <3
S: SEMESTER!!! Alltså hur sjukt snäll är inte min bästa vän? Jag var liksom överlycklig för varje sak jag fick och sen kommer vi till sista bokstaven och jag ba skämtar hon?? Här på sista bokstaven får ni också ett utdrag från det fina rim Mathilda höll, hon berättade liksom som en historia till varje bokstav. Min fina vän. Alltså är så tacksam att jag inte vet vad jag ska ta mig till, för presenterna men fram för allt för henne. <3 <3 <3 <3 <3 Det ska bli såååå nice att åka iväg med Mathilda, vi har faktiskt aldrig varit på semester tillsammans. YEEY <3 <3 <3

Gillar

Kommentarer

Anna,
Gud va underbart! Vilken vän du har, hur fantastiskt? Det är ju helt galet att få en så fin och rolig present av sin bästis 😊 Kram!
www.nouw.com/livelifehappy
Kartan
,
Hej, du gjorde ju en spraytan, skulle du kunna berätta mer om den? Typ hur mycket det kostade, var du gjorde det, om du blev orange och hur länge det höll? 😊):))))))
Johanna,
Gud så fint!!
josun.devote.se
Jonna
,
Så fint!!! Bor i Barcelona o rekommenderar det VERKLIGEN!! Så fina stränder, ASGod mat (liksom tapas o Paella överallt?) svinbra shopping och feta uteställen!!! Så personlig present 😊
Emma Engström,
Alltså åh vilken underbar vän du har Andrea! Så söt hon är 😃
emma.beautyboulevard.se
Wilma,
Gud var fint gjort ! Kram
Nouw.com/wlindholm
Linnea
,
Var är kopparna från?
Jasmine
,
hahahah orkar inte
Lina
,
Guud vilken snäll kompis du har! Jag letar present till min bästis, brukar köpa grejer här http://www.xn--presenthjlpen-jfb.se/produkt-kategori/present-till-basta-van/ men hittar inget fint just nu.. Har du något tips på hemsida där man kan hitta fina presenter till en fin vän?