Matrix - Vinnaren

Okategoriserade, Skönhet

I samarbete med Matrix Biolage

Nu är mina fyra veckor tillsammans med Matrix över, tyvärr! Dock kommer jag själklart fortsätta använda deras Cleansing Conditioner då jag blivit helt förälskad. För er som missat det så har jag nu i en månads tid ungefär testat Matrixs nya Cleansing Conditioner och det är precis som det låter; ett rengörande balsam. Här på före-bilden så har jag inte lockat hår men ni ser ju på mina toppar hur torra och slitna dom är..

>

Om jag ska beskriva hur jag märker skillnad i mitt hår så känns det inte alls lika torrt längre, jag behöver inte överanvända hårolja längre och får inte ångest varje gång jag ska tvätta håret längre, för det sliter inte lika mycket känns det som helt enkelt. Jag har INGE produkter i mitt hår förutom lite torrshampo i botten, nu förstår ni kanske vad jag menade med att håret inte känns lika torrt haha! :)

______________________________________________________________________________________

Förra veckan presenterade ju jag en tävling som Nouw.com höll i och nu är vinnaren dragen och det är... Joanna Borglind. Hon har nu alltså vunnit en årsförbrukning av Matrix's Cleansing Conditioner!! Helt sjukt nice.

Om ni vill se mina andra inägg om Matrix så hittar ni dom HÄR/HÄR/HÄR

Om ni vill köpa produkten så kan ni klicka in HÄR

Gillar

Kommentarer