Matta liquid lipsticks

Allmänt, Skönhet, Tips

Tänkte att jag kan visa er mina nya liquid lipsticks som jag fick av Felicia i vår styleswap på Youtube. Dom är i alla fall från Gerard Cosmetics, jag länkar dom lite längra ner i inlägget. Jag har endast hunnit testa Invasion på läpparna längre än tio minuter och gillade det starkt! Är mycket nöjd. Iced Mocha har jag då bara haft en mycket kort stund men tycker färgen var superfin! Många av er har bett mig skriva lite om dessa just för att till exempel Kylie Lipkits är så svåra att få tag på. Dessa kostar 199 kr styck och finns att köpa på lite olika hemsidor.

Här ovanför ser ni Iced Mocha!

Här ovan ser ni Invasion!

Såhär ser dom ut på handen, här har dom ju dock inte torkat till än och blivit matta men färgen blir den samma även då. Iced Mocha är ju rätt brun, går att jämföra lite med Kylie Jenners True Brown, den här är dock lite ljusare. Invasion är en lila färg som jag inte kan påstå liknar någon av Kylies lipkits (många har bett mig jämföra dessa med hennes nämligen). Jag tycker att de är jättefin i alla fall och det är den färgen jag hade på mina läppar i slutet av style swap-videon! :)

Såhär kan det se ut om man blandar dom båda. Det är verkligen ett tips ni borde testa, blanda läppstift, ögonskuggor, foundations så får du till slut fram en ton du själv verkligen gillar. Här har jag tagit Iced Mocha underst och sen Invasion ovanför, då blir det som en kallare variant av Iced Mocha! Doften påminner mycket om Kylie Lipkits dock är den lite svagare. Jag gillar verkligen formulan som är lite krämig, jag gillar inte vattniga liquid lipsticks. Puss!

(adlinks) Iced Mocha - LÄNK // Invasion - LÄNK

Gillar

Kommentarer

clara,
så snygga färger!
nouw.se/claratime
Ida
,
Hade mer än gärna köpt dessa, men tycker de har ett saftigt pris!
Victoria
,
Måste bara tipsa om att köpa Gerard Cosmetics produkter på sidan beautybay.com där tex läppstift och liquid lipsticks kostar typ 108kr. Har beställt flera gånger från beautybay och det är verkligen hur bra som helst!! 😊 De har ABH också hihi