MEMORY LANE

Resor, Tips

Jag kollade igenom mitt arkiv lite snabbt letandes på inspiration till nya inlägg här på bloggen och kom över lite bilder från Barcelona när jag var där i Augusti 2016. Det var min första gång i staden och jag föll verkligen direkt! Jag har varit i London några gånger men inte riktigt fastnat, Amsterdam, Köpenhamn och Barcelona måste jag säga är mina favoritstäder i Europa av det jag upptäckt hittills. Nu är det ju inte på kartan att boka en resa eller planera en resa men när jag såg dessa bilder blev jag faktiskt riktigt sugen på att åka tillbaka till Barcelona.

I Maj 2017 åkte jag tillbaka till Barcelona och den här gången åkte jag tillsammans med Alice. Om jag inte minns helt fel så fick hon en weekend-resa av mig i 18 årspresent. Det var verkligen så kul att vara där bara vi två. Vi åt massor med gott, shoppade och njöt av solen. Om man får säga såhär i corona-tider så kan jag i alla fall tipsa er alla om Barcelona som stad (när man kan resa igen)!

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Bilderna ser verkligen helt underbara ut!!! 😊
nouw.com/charlottahagg
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Men åh det där ser helt magiskt ut, men känns samtidigt så långt bort! Barcelona som är så sjukt nice med 😊
nouw.com/cassandraharaldsson
Erica
,
Hej!
Jag läser alltid bloggar via Bloglovin appen, men av någon anledning så syns aldrig dina bilder i dina inlägg. Först när jag får in på din blogg via ex safari så syns bilderna. Ska det vara så? Eller är det något som är på väg att fixas?

Tusen kramar och tack för en dunder blogg ❤️
andreahedenstedt
andreahedenstedt ,
Ska kolla upp detta!!! <3
nouw.com/andreahedenstedt
Två Månadslöner,
Du har så fina kläder! Hoppas allt är bra med er!
tvamanadsloner.blogspot.com
andreahedenstedt
andreahedenstedt ,