MERRY CHRISTMAS

Allmänt

Jag bjöd på julskinka, bröd, risgrynsgröt, varm choklad, kaffe och massor av annat. Jag griljerade julskinka för första gången och wow vad gott det blev. Som vanligt så körde jag lite extra allt, öste på med extra senap och salt vilket blev en superhit. Förresten, förut har jag bara ätit kall julskinka men i år åt jag varm för första gången och det var ju nästan ännu godare. Det var i alla fall jättemysigt att samla alla familjer + farmor och farfar hemma hos mig på morgonen.

Vid två-tiden så åkte jag och Alice hem till mamma, Oskar och Nora. Här har ni ett litet syskonfoto också! Jag älskar verkligen min nya klänning som jag köpte på H&M dagen innan för typ 250 kr om jag inte minns helt fel. Tyvärr glömde jag mitt skärp men jag hittade ett rött sidenband som fick funka.
<3

Tillsammans med kusiner och släkt så åt vi ett jättegott julbord hemma hos mamma som avslutades med denna saffranskladdkaka jag gjort. Det var väldigt nice att äta en efterrätt som inte var allt för mäktig med tanke på hur mycket vi alla hade ätit haha..

Efter Kalles jul, en liten powernap och middag så var det dags för julklappsutdelning. Det är ju så fint att se barn glada på julafton, vill aldrig att Nora och mina kusiner ska växa upp. Fick massor med fina julklappar och framförallt en väldigt fin och mysig jul <3

Gillar

Kommentarer

Rebecca
,
Skulle så gärna vilja se en närmare titt på din gucci julklapp, har själv tanke på att köpa något liknande! 😊
Lovisa
,
Vill du länka klänningen om den finns online? 😊 superfin!