MEST KLICKADE..

Allmänt, Inredning, Tips, Wanted

Som ni vet så använder ju jag mig rätt ofta av reklamlänkar då det är ett sätt för mig att tjäna pengar samtidigt som jag kan tipsa och rekommendera produkter jag testat eller vill köpa. Reklamlänkar funkar på så sätt att jag får betalt per klick vilket är kul, men något som nästan är ännu roligare är att läsa av statistiken. Det är nämligen så att jag kan se exakt hur många som klickar sig vidare på olika länkar och det roliga är att det ofta kan bli rätt otippade saker som får många klick, samtidigt som saker jag kanske tror ni kommer klicka mycket på blir sånt som kanske endast 300 personer klickar på. Nu har jag gått igenom min statistik och tagit fram några av dom sakerna som varit allra populärast hos er, favoriter i repris liksom.

Det som är kul är att det är väldigt många klick från när jag flyttade in i lägenheten med fokus på inredning. Vill ni kanske att jag ska skriva mer om det?

När vi flyttade in tyckte jag att det var två saker som var extra svårt. Det första var det här med gardiner och det andra var mattor. Hur väljer man matta? Vilken storlek ska man ha? Mörk eller ljus? I vårt vardagsrum har vi ett blått tema på kuddar, plädar osv så när vi hittade den här mattan föll vi pladask. Det som också lockade var att den var rätt mycket billigare än de vi tittade på innan. Vi har nu haft den i ett år och än så länge har vi inte en enda fläck på den, goals! Vår fina vardagsrumsmatta hittar ni - HÄR

Våra stolar vi har i köket. Dessa är nog ett av mina absoluta favoritköp till lägenheten i inredningsväg. Klassiska men moderna samtidigt, enkla och snyggare än några vita, vanliga tråkiga liksom. Dessutom för ett jäkligt bra pris, först trodde jag att dom var dyra men sen förstod jag att stolar kostar över 500 kr styck haha :( - HÄR

Något som ni klickat väldigt mycket på är också till String, därifrån vårt hyllsystem är ifrån. Är så nöjd över den här lösningen där vi fick in bokhylla, förvaring och datorplats på samma ställe. Tar så mycket mindre plats än vad skrivbord + bokhylla separat skulle göra, snyggare också enligt mig. HÄR hittar ni produkterna, man bygger alltså ihop sitt egna system.

Det är kul att vi verka gilla samma saker, för en av mina favorittröjor verkar också vara er favorit. Färgen jag har heter Dusty Pink och ni hittar den HÄR för 399 kr!

Den här sommriga väskan hittar ni HÄR som nu äntligen finns i lager igen!

Och den perfekta grå tröjan för 390 kr hittar ni HÄR!

Gillar

Kommentarer

Matilda Danielsson,
Så roligt inlägg verkligen, smart idé! ?
nouw.com/matildadanielssons
———
,
Hej! Kan du uppdatera mer om renoveringen i ditt badrum? Typ göra vloggar när du bara svänger förbi lägenheten och filmar snabbt. Även om det inte är klart är det roligt att se hela processen. Själv ÄLSKAR jag att se hur folk ändrar om i hemmet efter årstid. Exempelvis nu till mörkret, har du några tips och knep hemma som gör det extra mysigt? Och sen till julen! Kan du inte göra en vlogg när du julhandlar eller bara julpyntar hemma? Du är grym Andrea på det du gör! Kram!
carmela,
såååå fina saker
nouw.com/melastar
Evelina
,
Hej Andrea! Ni har verkligen jättefint hemma hos er och du verkar vara en sååå go tjej! Fortsätt med det du gör. En fråga, i rummet där stringhyllsystemet är, vart köpte ni den gråa färgen på väggen? Ska måla om sovrummet och den såg perfekt ut ?
Ella
,
Hej! Vad har du för storlek i den rosa tröjan från NAKD? 😊
Jill Pukite
,
Otroligt snyggt med stringhyllorna och arbetsplatsen för dator! Jag har skickat dina bilder till Room21 fyra ggr och nu har jag även ringt och äntligen verkar de ha sett bilderna! Jag vill så gärna veta hur mycket hyllor och arbetsplats kostade och om alla hyllor är 15 cm djupa? Jag har en liten lägenhet och vill ha en snygg plats för böcker, dator och skrivare i vardagsrummet. Just nu är de i sovrummet och det är trångt! Skulle verkligen behöva lite mer förvaring i sovrummet. Du har - enligt min åsikt - en väldigt bra smak - när jag var ung, så fanns inte de här möblerna och inte heller datorerna ?, så jag tycker det är så härligt att få ta del av dina idéer! Jag blir så glad om du svarar, det blir mycket enklare i min värld! Ha de gott! Jill