Met Gala

Allmänt

Alltså huuur bombad vad inte Instagram med galabilder för några dagar sedan då The Met Gala ägde rum i New York?? Jag tycker att det är väldigt roligt att se vad alla kändisar väljer att ha på sig. Tycker att Rita Oras klänning är suuupervacker men hoppas inte att alla de där fjädrarna är äkta.. The Weeknd och Bella Hadid var sååå snygga tillsammans och Beyonce var snygg som vanligt men jag vet inte om jag kan säga att jag gillar hennes klänning speciellt mycket..

Det verkade som att Kardashian/Jenner matchade varandra med plagg från Balmain vilket de gjorde snyggt. Kylie var verkligen to die for, fatta vad vacker man skulle känna sig i en sån där lyxig klänning alltså.. Gigi Hadid var också vacker som vanligt men tyckte hennes klädsel var lite tråkigt men tycker att det var roligt att hon och Zayn matchade lite med varandra.

Tycker ni att det är kul att se vad olika kändisar har på sig på galor eller är det helt ointressant haha? Kram

Gillar

Kommentarer

Isabelle
,
Tyvärr tror jag att fjädrarna är äkta, jag tror knappt det finns oäkta fjädrar. Men jag gillar dessa inlägg 😊
Maria
,
Jättekul, mer sånt! 😊
Erika
,
Skulle du kunna göra ett inlägg med tips på skolavslutningsklänningar/jumpsuits MEN inte bara vita klänningar duvet sånna som man har på studenten, jag slutar åttan den här terminen och skulle vilja ha inspiration☺️
vilma
,
jätte bra inlägg, älskar att du tycker till om kläderna och så!! 😊 fortsätt såååå