Middag i Chania

Resor

Heeej på er godingar. Hoppas ni har det bra hörni! Vet att några av er snart börjar skolan, hoppas ni inte är allt för otaggade. Lovar att komma med ett peppigt höstinlägg nästa vecka! I alla fall, en liten update från vår semester här på Kreta. Igår så valde vi att åka in till Chania vilket är (tror jag..?) Kretas största stad. Det tog cirka 10 minuter med taxi, vi bad om att bli körda till Zara. Bredvid Zara låg typ "alla" butiker, Bershka, Pull & Bear osv. Jag hittade tyvärr ingenting men Mathilda köpte en superfin blus/skjorta. Efter shoppingen så gick vi ner mot hamnen för att hitta en bra restaurang. Alltså fyyyy vad dom drog i en och skrek efter en.. Den restaurangen vi till slut valde var den enda som lät oss kolla på menyn i lugn och ro haha, det var så dom vann våra hjärtan.

Restaurangen heter Zepos och ligger i hamnen, maten var verkligen otroligt god och det var bra service. Jag valde en grekisk pasta med aubergine, fetaost osv. Till förrätt åt vi pitabröd med tzatziki och vitlöksbröd. Efter maten drack vi varsinn drink, dom var goda men tyvärr lite väl starka.. Rös typ när jag svalde hahaha.. Okej då kanske den inte var sådär megagod..

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

Emma,
Kul att se att ni kikar runt lite här på ön, alldeles för många som kommer hit och inte tar till vara på allt här. Vill ni ha tips, råd eller vad som, så är det bara att fråga på. Har varit bosatt här under flera år och har massvis med guldkorn här på ön! Ta hand om er ♡
nouw.com/emmavond
Ellen
,
Andreaaa!!! Snälla kan du typ rädda mig och göra ett inlägg om snygga höstjackor. Typ pälsar, kappor osv. Plz❣❣❣❣
Matilda
,
Var i Chania för två veckor sedan! Så mysig stad. Vill tipsa om en restaurang som ligger där vid hamnen. Om ni går mot gamla moskén som man ser från restaurangen ni satt på (till höger om ni står och kollar med ansiktena mot piren så att säga) och fortsätter gå så kommer det komma ytterligare några fler restauranger. Den andra restaurangen i det stråket heter Palazzo och har riktigt bra betyg på tripadvisor etc. Vi käkade där flera gånger under vår två veckors långa vistelse 😊 Lite komiskt att efter andra kvällen gick jag in och kollade på mina anteckningar efter andra bra restauranger jag hade skrivit ner som andra tipsat om och då hade jag skrivit upp denna men inte kopplat att det var den haha. Litet tips i alla fall!
Evelina
,
Haha, den restaurangen hamnade vi på av EXAKT samma anledning - vinnande koncept 😉 Och såååå god mat!
Norma,
Kan inte du göra en vlogg från Kreta? Älskar verkligen dina vloggar haha <3
Bynorma.for.me
Katarina
,
Heraklion heter största staden på kreta!
Sofie,
Åh va fina bilder!
Sofiegabrielsson.devote.se