Middag i solnedgången

Resor

Huuur mysigt?? Alltså så fint med dessa vitblåa dukar, kändes riktigt grekiskt. Hotellet vi bor på (Sensimar Kalliston Resort & Spa i Agii Apostoli) har massor av mysiga restauranger och igår testade vi på att äta på deras Grekiska restaurang. Vår mat var verkligen sjukt god och utsikten var magisk. Det är så otroligt vackert här alltså.

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

Lena,
Kanske för tidigt att fråga...........men om du jämför med Sunprime Miramare............vilket rekommenderar du? Tyckte de där bungalowsen precis vid vattnet var så fina på Rhodos men Kreta kanske slår det? Kram Lena
lhhalvan@gmail.com
Sofie,
Ser jättefint ut! 😊
sofiegabrielsson.devote.se
Anonym
,
Gud vad långt hår du fått! Jättefint 😊
Alexandra,
Så mysigt det ser ut! Ni verkar verkligen ha en toppenresa!
nouw.com/alexandra_wiberg
Lena,
Åh vad härligt det ser ut.........Det kanske är för tidigt att fråga..............men om du skulle jämföra med Sunprime Miramare.............vilket rekommenderar du? Fortsätt att njuta.
lhhalvan@gmail.com
Queen gniztra,
Åh va mysigt det ser ut 😊
www.nouw.com/queengniztra
Agnes Axtelius,
Ååhhh vad mysigt!!
www.agnesaxtelius.devote.se
Vilma
,
Måste bara säga att er senaste podd var sååå bra. Efter jag lyssnade så har jag märkt att jag inte är lika kritisk mot min egen kropp som jag varit tidigare. Nu ser jag inte mig själv i spegeln och tänker hur jag vill se ut, jag ser mig själv och tänker "det här är min kropp som jag lever i, och den ser ut såhär". Jag ser inte längre min kropp som en "produkt", som ska vara lockande och tilltalande i andras ögon. Jag tänker helt enkelt att jag är jag och jag är bra, precis som jag är. Tack säger jag bara!
Andrea Hedenstedt,
Hej! Vi sköter deras Insta i utbyte mot betalning, Kram!! <3
www.andreahedenstedt.se
Karin
,
Hej! kollade precis på din vlogg "Kisspanik!!" och såg att du hade laddat ner den där almanackan från pinterest, jag undrar om du kan länka till den för den var svinsnygg! Skulle gärna vilja ha en likadan! Kramis