Middag på Ysabel

Allmänt, Resor, USA 2018

Igår åt jag och Mathilda middag på ett ställe Millan så snyggt googlat fram, det hette Ysabel! Inte bara låg det på ett väldigt bra avstånd från vår lägenhet här i West Hollywood (vi åkte från Santa Monica igår!), väldigt fint var det också. Snacka om att vi fick ett bra första intryck genom att bara gå in på restraurangen.

Det var så jäkla mysigt alltså, perfekta stället att äta middag på eller ta en drink på.

Här ser ni Millan och vårt bord, vi satt precis vid ett fint träd med belysning som ni ser! :)

Vi firande in Midsommarafton med det gyllene guldet; prosecco!

Det fanns väldigt mycket gott på menyn, bra utbud för vegetarianer också vilket var skönt. Det har varit lite upp och ner med det här under resan, alltså precis som hemma. Alltså huuur fin är inte den blå färgen? Som en midsommardröm ;)
Vi beställde in två förätter, en "side" och två huvudrätter. Vi frågade om det skulle vara lagom mängd mat vilket servitrisen sa att det skulle vara men oj vad mycket det blev haha. Tryffelpommesen som ni ser ovanför var det som beställdes som en side order och den var gigantisk. Topp fem godaste pommesen jag någonsin ätit så det uppskattades dock haha!
Sen tog vi in bröd med tapenade och en burratasallad som även den var gigantisk. Snacka om att INTE vara en förrättsstorlek, hade kunnat äta den som en huvudrätt och ändå inte orka hela. Men wooow vad god den var. Om det är något jag tycker är SÅ gott så är det verkligen burrata och tomatsallad.

Huvudrätterna bestod av pasta! En med tomatsås på vodka och en tryffelpasta. Den enda besvikelsen under hela kvällen var ändå tryffelpastan. Det var inget fel på den så men den kostade 500 kr och var verkligen inget speciellt..

Till efterrätt blir det där här bad boyen!! Yummy for my tummy så att säga.

Nej men hörni om ni besöker Los Angeles och är i närheten av West Hollywood/Beverly Hills kan jag verkligen rekommendera er att boka ett bord på Ysabel. Riktigt bra restaurangupplevelse, service, god mat och hela kitet. Det blev ju inte den billigaste notan man det var det värt!

Gillar

Kommentarer

Matilda,
Åhh vilket mysigt ställe!! Det såg så fint ut!
nouw.com/matildardn