Middag + poddinspelning

Allmänt, Podcasts, Recept

Hahha marmorbomb!

.

Igår så var jag och Mathilda på ett event hos Lindex och efter det kollade vi (Mathilda) runt i affärer. Hon hittade som vanligt massor med fint till lägenheten (har träffat henne tre dagar den här veckan och varje dag har hon burit på minst två nya kassar med saker hahah), det är ju dock saker som behövs. Hon hittade bland annat de fina beiga kuddarna på sista bilden och en matta till köket som var superfin. Efter det så åkte vi hem till köpis, då satte vi igång med maten och det var ceasarsallad. Fy satan vad gott det var men fy satan vad äckliga krutonger Mathilda hade hittat hahahah.. Ni som kollade min Periscope igår förstår nog vad jag menar.

'

Efter middagen så var det dags att spela in nästa veckas avsnitt och det gjorde vi i Mathilda och Oskars klädkammare så Oskar slapp bli störd när han satt och pluggade. Vi har en tendens att skratta och skrika en del som ni kanske vet haha.. Vi spelade in ett superroligt avsnitt där vi hade en Snapchat Q&A där vi spelade upp era frågor för micken och så svarade vi på dom, som en livefrågepodd helt enkelt. Nu ska jag sätta mig och redigera den samt nästa veckas avsnitt som blir ett "Best of 100", det är ju hundrade avsnittet. Yeeeey!

Gillar

Kommentarer

Alma
,
Hej! Jag letar efter en jeansjacka nu till våren men kan inte riktigt hitta några.. Skulle inte du kunna göra ett litet collage med olika jeansjackor och kanske hur man sen kan matcha dem snyggt? Kraam
Malin
,
Kan ni inte ha med den historien om tjejen som är kär i sin bästis pojkvän som du läser upp sen fadear det in i birdy låten? Gråter fortfarande när jag hör det!